آسان‌ترین روش درست کردن سس براق و شیر عسلی/بهترین کاور کیک های خامه ای/Shiny sauce/condensed milk

Fooziyeh Ghasemi
Fooziyeh Ghasemi
سلام دوستان عزیزم.امروز میخوام آموزش درست کردن یک کاور عالی برای کیکهای خامه ای رو داشته باشم.سس براق یک گزینه عالی و بی درد سر ...
سلام دوستان عزیزم.امروز میخوام آموزش درست کردن یک کاور عالی برای کیکهای خامه ای رو داشته باشم.سس براق یک گزینه عالی و بی درد سر برای کاور کردن کیکها هست و درست کردنش هم اصلا کار سختی نیست.برای درست کردن سس براق ،نیاز به شیر عسلی داریم که همون شیر غلیظ شده هست .میتونید شیر عسلی رو از لوازم قنادی تهیه کنید ولی من ترجیح میدم تا حد امکان از مواد آماده استفاده نکنم و شیر عسلی هم جزء همین مواد هست که خودم درست می کنم واز نمونه بازاریش خیلی بهتره.خوشحال میشم تا آخر ویدئو رو ببینید نکات مهمی داره که مطمئنم به دردتون می خوره.
لینک ویدیوی آموزش فرم دادن خامه و مراحل کامل خامه کشی رو هم اینجا میزارم.اگه دوست داشتین این ویدیوها رو هم ببینید.

آموزش کیک شیفون
کیک شیفون|کیک پایه برای خامه کشی و فو...

صفر تا صد فرم دادن خامه
آموزش فرم دادن خامه😃.اینجوری خامه رو ...

آموزش خامه کشی
آموزش خامه کشی کیک😎.با این روش به راح...

صفر تا صد خامه کشی کیک تولد
صفر تا صد درست کردن کیک تولد.آموزش در...


#سس_براق
#شیر_عسلی
#آموزش_آشپزی
#cooking

همه توضیحات ...