آموزش شیرینی کشمشی نرم و ترک دار بازاری

939 بازدید
بیشتر
rose.cake.academy
rose.cake.academy
شیرینی کشمشی نرم و ترک دار 👌مواد لازم:۷۰ گره کره همدمای محیط ۱ ق غ روغن مایع ۱ عدد تخم‌مرغ ...
شیرینی کشمشی نرم و ترک دار 👌

مواد لازم:

۷۰ گره کره همدمای محیط

۱ ق غ روغن مایع

۱ عدد تخم‌مرغ

۱۲۵ گرم پودر قند

۱۴۰ گرم آرد

۵۰ گرم کشمش

کمی وانیل

🟣 تمام مواد از قبل به دمای محیط رسیده باشه

🟣 کره را با پودر قند در حدی هم بزنید تا کره کاملا سبک و کرم رنگ بشه . حتما چند بار مواد رو دورگیری کنید و دوباره خوب هم بزنید

🟣 تخم مرغ رو اضافه کرده و دوباره حدود یک دقیقه هم بزنید تا کاملا یکدست بشه

🟣 آرد رو از قبل الک کنید و کم کم و با احتیاط به مواد اضافه کنید

🟣 برای من تمام میزان آرد دستور استفاده شد اگه دیدین خمیر خیلی داره سفت میشه دیگه اضافه نکنید

🟣 کشمش ها رو از قبل خوب شسته و بذارید تا کاملا خشک بشه و بعد اضافه کنید.

🟣 اگه دوست داشتین روی شیرینی ها تون ترک بخوره حتما قبل از اینکه توی فر قرار بدین روشون کمی پودر قند الک کنید

🟣 برای شیرینی کشمشی حتما از یک سینی جدا از سینی فر استفاده کنید.

🟣 از سینی مشکی فر برای پخت شیرینی کشمشی استفاده نکنید چون زیرش سریع تیره میشه و شیرینی توی فر پهن نمیشه.

🟣 حتما از یکی دو لایه کاغذ روغنی کف سینی استفاده کنید.

🟣 با دمای ۱۷۵ درجه در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر بپزید.

🟣 شیرینی کشمشی بعد از پخت ممکنه مغزش زیاد سفت نباشه ولی بعد از خنک شدن سفت میشه پس بیش از حد توی فر قرار ندین.

🟣 همین که زیر شیرینی ها کمی تغییر رنگ داد از فر خارج کنید و بذارید تا کاملا خنک بشه و بعد از روی سینی فر بردارید

#شیرینی_کشمشی #شیرینی_عید #شیرینی_خشک #شیرینی_کشمشی_بازاری


ingredients:

70 grams of soft butter

1 tsp liquid oil

1 egg

125 grams of powdered sugar

140 grams of flour

50 grams of raisins

A little vanilla

🟣 All the ingredients have already reached the ambient temperature

🟣 Mix the butter with powdered sugar until the butter is completely light and creamy.  Be sure to remove the ingredients several times and mix well again

🟣 Add the egg and stir again for about a minute until it is completely uniform

🟣 Sift the flour in advance and add it to the ingredients little by little

🟣 For me, I used all the amount of flour in the recipe. If you see that the dough is getting too hard, do not add more

🟣 Wash the raisins well in advance and let them dry completely and then add them.

🟣 If you would like your cookies to crack, be sure to sift some powdered sugar before putting them in the oven.

🟣 Be sure to use a tray separate from the oven tray for the raisin sweets.

🟣 Do not use the black tray of the oven to bake raisin cookies because it will darken quickly and the cookies will not spread in the oven.

Be sure to use one or two layers of greaseproof paper on the bottom of the tray.

Bake in a preheated oven at 175 degrees for 15 minutes in the middle of the oven.

🟣 The raisin pastry may not be hard after baking, but it will harden after cooling, so don't put it in the oven too much.

🟣 As soon as the color changes a little under the cookies, take them out of the oven and let them cool completely and then remove them from the oven tray.

#raisin_sweet #Eid_sweet #dry_sweet #raisin_bazari_sweet

همه توضیحات ...