طرز تهیه پاستا بلونزه/ رگو (راگو) اصل ایتالیایی

MahsaRecipes
MahsaRecipes
سلاممن mahsa recipes هستم.با يه دستور ديگه از پاستاهاى ايتاليايى اومدم. توى اين قسمت يه پاستا بلونزه خوشمزه و اصيل ايتال ...
سلام
من mahsa recipes هستم.
با يه دستور ديگه از پاستاهاى ايتاليايى اومدم. توى اين قسمت يه پاستا بلونزه خوشمزه و اصيل ايتاليايى رو بهتون آموزش ميدم.
پاستا بلونز با سس رَگو(راگو) درست ميشه، اين سس رَگو مربوط به شهر بلونيا ايتالياست. با اين سس معمولا لازانيا و پاستا درست مى كنند .
قبلا توى ويديو لازانيا يه مدل ديگه از اين سس رو آموزش دادم ولى اين دستور ديگه خيلى اصيل هستش و واقعا خوشمزس.
@mahsarecipes
مواد لازم براى ٤ نفر:
هويج ٥٠ گرم
كرفس ٥٠ گرم
پياز ٥٠ گرم
گوشت گوساله ٣٠٠ گرم
بيكين ١٥٠ گرم ( پنچتا)
شراب قرمز ١٢٥ ميلى ليتر
شير ٢٥٠ ميلي ليتر
پوره گوجه ٣٠٠ گرم ء
كره ٥٠ گرم

به جاى شراب از آب گوشت ، مرغ يا سبزيجات استفاده كنيد.
به جاى بيكن، ٢٠٠ گرم ديگه گوشت اضافه كنيد.
به جاى پوره گوجه ١٥٠ گرم رب گوجه رو با آب جوش مخلوط كنيد.

لینک ویدیو پاستا کربونارا:
طرز تهیه پاستا کربونارا کلاسیک ایتالی...

اینستاگرام مهسا رسپی:
https://www.instagram.com/mahsarecipe...

همه توضیحات ...