آموزش زولبیا حرفه ای #pastry #chef#niloofar #iran #norway#norway#iزولبیا#قنادی

Royal cake _Niloofar
Royal cake _Niloofar
زولبیا :مواد لازم  زولبیانشاسته گل 110 گرم / ماست پر چرب 100 گرم /آرد سفید 20 گرم / سیروپ روشن 1 قاشق سوپخوری /BP & ...
زولبیا :
مواد لازم  زولبیا
نشاسته گل 110 گرم / ماست پر چرب 100 گرم /آرد سفید 20 گرم / سیروپ روشن 1 قاشق سوپخوری /BP  یک قاشق چایخوری /جوش شیرین 1 قاشق چایخوری /روغن مایع 1 قاشق مرباخوری /زعفران یک قاشق سوپ‌خوری غلیظ.
مواد لازم برای شربت زولبیا. pastry chef niloofar
شکر 3 پیمانه /آب 1 پیمانه و 1/2 پیمانه /گلاب 1/2 پیمانه /گلوکز 1/2 پیمانه /جوهر لیمو 1/4 قاشق چایخوری
تمام مواد را یک جا مخلوط نمود ودر مرحله آخر گلاب و جوهر لیمو اضافه کنید. اول شربت زولبیا را اماده میکنیم.
طرز تهیه خمیر زولبیا:pastry chef niloofar
نشاسته را با ماست مخلوط کرده سپس ارد گندم و روغن را افزوده و پس از ان که نشاسته خوب خیس خورد آنرا یا  با همزن برقی بزنید یا دست با کمک لیسک. اگر سفت بود کمی آب یا یک قاشق مرباخوری خوری ماست رقیق افزوده و انقدر هم بزنید تا خمیر کشدار بشه و آرد را الک کنید و به خمیر اضافه کنید تا ارد در خمیر گلوله نشه.  و با سلفون  روی کاسه را پوشانده و یک شب استراحت دهید ( خمیر را بعد مخلوط کردن تمام مواد باید حدود هشت دقیقه با لیسک ورز دهید) زمانی که همه چیز برای سرخ شدن زولبیا اماده شده جدش شیرین را به خمیر افزوده و و خوب هم زده تا یکدست بشه اگه دیدید خیای خمیرتون سغت شده بازم ی قاشق مرباخوری خ یا سوپخوری آب بریزید. بعد مواد را درون قیف بریزید. خمیر درون قیف را گاهی بالا پایین کنید تا مواد زیرو رو بشه توی قیف. بعد و روغن را درون تابه ریخته و رینگ را هم درون تابه بگذارید روغن به هیچ وج نباید دود بکنه اما داغ باشه و زولبیا رو درون رینگ بصوزت مارپیچ ریخته و سرخ کنید طلاییی روشن بشه.  چنانچه دوست دارید زولبیا شما تیره نشه  سیروپ را از مواد لازم حذف کنید «.نکته»
دمای شربت بار باید  70 درجه  برسد/ اگر مواد زولبیا توی روغن متلاشی شد بدونید میزان ماست زباد بود و باید  یکم آرد گندم اضافه کنیم. وجود گلوکز در شربت بار باعث میشه که  زولبیای ترد و براقی داشته باشیم. زولبیا حتما باید در شربت غوطه ور بشن. وقتی از ماست کم چرب استفاده میکنیم حتما از روغن مایع استفاده کنید چون اگر چربی خمیر زولبیا زیاد از حد باشه زولبیا در روغن متلاشی میشود. و اگر از ماست کم چرب استفاده میکنید حتما از روغن صاف قنادی یا روغن اصیل استفاده کنید تا چربی خمیر میزان بشه.. شما میتونید بجای گلوکز یا بادکا عسل را جایگزین کنید.. امید وارم درست کنید وکنار عزیزانتون لذت ببرید. سوالاتتون رو در کامنتها مشخص کنید

#آموزش
#زولبیا
#قنادی
لینک صفحه فیسبوک من 👇👇
Facebook: iranskmat

لبنک‌ چنل یوتیوب من 👇👇👇
@niloo_confectionery1693

لین صفحه اینستاگرام من 👇👇

Instagram: niloo_kitchen

Please do not forget to like my videos and subscribe to my channel

لینک طرز تهیه زولبیا بروش آسانتر برای افراد مبتدی

زولبیا به روش آسان. حتما کنید. #Iran#...


لینک‌آموزش باقلوا 👇👇

آموزش بهترین باقلوا خانگی How to make...

همه توضیحات ...