طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی خوشمزه با تمام نکات / غذای مجلسی ایرانی / ته چین

6,748 بازدید
بیشتر
Leily Daily
Leily Daily
طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی خوشمزه با تمام نکات / غذای مجلسی ایرانی / ته چین سلام امروز طرز تهیه ته چین مجلسی با تمام نکات ...
طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی خوشمزه با تمام نکات / غذای مجلسی ایرانی / ته چین

سلام امروز طرز تهیه ته چین مجلسی با تمام نکاتش رو داریم امیدوارم دوست داشته باشین 😍

ته‌چین مرغ
مواد لازم :
برنج دو پیمانه
ماست چکیده یک دوم پیمانه
روغن مایع یک دوم پیمانه
زرده تخم‌مرغ یک عدد
گلاب ۲ق‌سوپ‌خوری
سرکه سفید ۲ ق‌سوپ‌خوری
زعفران دم‌کرده
سینه مرغ یک عدد
زرشک سه چهارم پیمانه
سینه مرغ رو با سیر و پیاز و فلفل دلمه‌ای و نمک و زردچوبه روی شعله کم میذاریم بپزه .مرغ رو ریش میکنیم و تفت میدیم ولی نه خیلی .
برنج رو آبکش میکنیم و زنده‌تر برش می‌داریم چون می‌خوایم بهش ماست اضافه کنیم وا نره.
زعفرون دم‌کرده رو به برنج اضافه میکنیم تا کاملا برنج‌مون زعفرونی بشه .
ماست رو با دو قاشق چایخوری نمک و زرده‌های تخم‌مرغ هم می‌زنیم بعد سرکه و گلاب و روغن رو بهش اضافه می‌کنیم.
اگه برنج تون خوش نمکه ماست نیازی به نمک نداره .
مایه بدست اومده رو در چند مرحله به برنج زعفرونی اضافه می‌کنیم تا کامل به خوردش بره .
نصف برنج رو در تابه چرب شده میریزیم و صاف می‌کنیم بعد نصف مقدار مرغ رو ،روی برنج پخش میکنیم و یه مقدار هم زرشک سرخ شده میریزیم و در آخر باقی برنج رو داخل تابه ریخته صاف میکنیم و کمی فشار میدیم تا منسجم بشه. با دمکنی میذاریمش رو شعله کم تا دم بکشه .یه ساعتی میکشه تا ته‌چین پخته بشه و دورش طلایی رنگ بشه . آخر سر هم با زرشک سرخ‌ شده و باقی مرغ و خلال پسته و بادوم روش رو تزیین کنین .
خب حالا :
سفیده تخم‌مرغ‌هاتونو نگه دارین فردا صبحش با یه تخم مرغ دیگه بشکنین تو تابه نیمروش کنین بخورین فقط نریزینش تو ته‌چین چون کوکو یا کتلت که نمی‌پزین بدمزه‌اش میکنه 😅🙈
حتما اون قسمت سفید دنباله‌داری که چسبیده به زرده رو بریزین بره .
دوم اینکه اول 😂زیر تابه رو زیاد کنین تا دم بده بالا بعد کمش کنین .
سوم اینکه حتما ماست چکیده استفاده کنین با اون یکی ماست‌ها ته‌چین طعم و مزه خوبی نمیگیره اصلا .
چهارم سرکه و گلاب رو به هیچ عنوان حذف نکنین چون می‌دونم ممکنه این کار رو بکنین😂
مقدار روغن رو کمتر کنین ته‌چین حالت تخته‌ای و‌ چسبیده درمیاد .من خودم ته‌چین نرم ولی دون دوست دارم مجلسی‌تره.
زرشک سرخ شده رو کلا آخرش هم میتونین برای تزیین بریزین روش این دیگه دل‌بخواهه راحت باشین 😂
و در آخر چون مایه ماست ما روغن داره اگه زعفرون رو اول به ماست اضافه کنین نه برنج ،دیگه برنج‌تون اونقدرها رنگ نمیگیره و زحمتتون هدر میره پس اول برنج‌تون رو زعفرونی کنین .
و در آخر آب مرغ‌تون یه عصاره خیلی عالی و سالمیه که خوراک سوپه .میتونین فریزش کنین تا بعدا استفاده‌اش کنین
خب دیگه فکر کنم تموم شد .امیدوارم درست کنین و لحظات خوشی رو دور هم رقم بزنین


#تهچین
#ته_چین
#ته_چین_مجلسی

همه توضیحات ...