آموزش اصول کارکرد چیلرهای تراکمی

635 بازدید
بیشتر
FaraDars | فرادرس
FaraDars | فرادرس
آموزش اصول کارکرد چیلرهای تراکمی - (برای مشاهده نسخه کامل آموزش به لینک زیر مراجعه کنید) ...
آموزش اصول کارکرد چیلرهای تراکمی - (برای مشاهده نسخه کامل آموزش به لینک زیر مراجعه کنید)
https://fdrs.ir/9jtv

زمان‌بندی ویدئو:
0:00:00 درس ۱: جایگاه چیلرهای تراکمی در صنعت تبرید
0:07:47 درس ۲: آشنایی با چیلرهای تراکمی
0:25:31 درس ۳: انواع چیلرها از نظر نوع کمپرسور
0:34:40 درس ۴: کمپرسورهای سیلندر و پیستونی، اسکرو، اسکرال و روتاری

چیلرهای تراکمی چیست؟

چیلرهای تراکمی، دستگاه‌هایی هستند که برای خنک کردن مایعات در سیستم‌های تهویه مطبوع و صنعتی استفاده می‌شوند. در این دستگاه‌ها، مایع خنک‌کننده ابتدا توسط یک کمپرسور تراکمی فشرده شده و سپس به یک مبدل حرارتی منتقل می‌شود تا حرارت آن به محیط پرتاب شود. سپس، مایع خنک‌کننده فشرده شده به یک واحد تبخیر می‌رسد و در آنجا به وسیله یک ورقه به حالت مایع تبدیل می‌شود. در نهایت، مایع خنک کننده به مبدل حرارتی ارجاع داده می‌شود تا دوباره حرارت را جذب کند و چرخه خنک کننده تکرار شود. چیلرهای تراکمی به دلیل کارایی بالا، ابعاد کوچک و قابلیت کنترل دقیق در سیستم‌های تهویه مطبوع بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرند.

اهمیت یادگیری اصول کارکرد چیلرهای تراکمی چیست؟

علی رغم این که در دروس دانشگاهی رشته مهندسی مکانیک، درس اختصاصی برای چیلرهای تراکمی وجود ندارد اما چیلرهای تراکمی، بخش عمده‌‌ای از بازار تجهیزات سرمایشی را در صنعت ساختمان و تاسیسات به خود اختصاص داده‌اند.

اصول کارکرد چیلرهای تراکمی به افزایش کارایی و بهینه‌سازی مصرف انرژی این دستگاه‌ها کمک می‌کند و می‌تواند به صرفه‌جویی در هزینه‌های انرژی و حفاظت از محیط زیست مؤثر باشد. به علاوه، اطلاعات لازم در زمینه چیلرهای تراکمی می‌تواند به مهندسان و فنی‌کاران کمک کند تا در طراحی، نصب و تعمیرات این دستگاه‌ها بهتر عمل کنند و از عمر و کارایی بیشتر آن‌ها اطمینان حاصل کنند.

در این فرادرس چه چیزی یاد می‌گیریم؟

هدف از اراِئه این آموزش، آشنایی مهندسان مکانیک با اصول اولیه و کاربری و اجرایی چیلرهای تراکمی است. این آموزش می‌تواند مقدمات کار با چیلرهای تراکمی را برای دانش‌آموختگان مهندسی مکانیک فراهم سازد و ورود مهندسین و تکنسین‌های تاسیسات به بازار کار را تسهیل کند. در فصل یکم، انواع چیلرهای تراکمی به لحاظ سیستم خنک‌کننده و نوع کمپرسور شرح و در فصل دوم، قطعات اصلی و جانبی آن‌ها توضیح داده شده است؛ در فصل سوم به زیرساخت‌های مورد نیاز چیلرهای تراکمی اشاره شده است تا مهندسین اجرایی و طراح، دید موثری در زمان طراحی و اجرای سیستم سرمایش داشته باشند. در نهایت در فصل چهارم به کارکرد چیلرهای تراکمی پرداخته می‌شود.

شایان ذکر است که این آموزش به صورت خلاصه به مهم‌ترین نکات پرداخته خواهد شد و از شرح تمامی زیرفصل‌ها با جزئیات خودداری شده است. ضمنا این فرادرس پیش‌نیازی برای دوره نگهداری و راهبری چیلرهای تراکمی است.

همه توضیحات ...