آموزش کیک ژله ای:به سبک کارگاه همراه با تمام نکات کارگاهی
سلام عزیزان اینم آموزش کیک ژله ای اما به سبکی که تو کارگاه میزنیم.خدمت شما دوستان😊🌺
پیشنهاد میکنم حتما حتما برای یکبار هم شده در مقدار خیلی کم امتحانش کن طعم خاص و بافت فوق العاده ای داره پس حتما ذخیرش کن در اولین فرصت درستش کنی و حتما منم از نتیجه اش باخبر کن و مثل همیشه بالایک و کامنت و اشتراک گذاری حمایتم کن.😊🌹
مواد لازم:
تخم مرغ:۳عدد
شکر:۱۱۰گرم
آرد: ۲۲۵ گرم
بیکینگ پودر:یک دوم قاشق چایخوری
روغن مایع:۷۵گرم
آب پرتقال:۶۵گرم
پودر ژله:۶۰گرم
وانیل:یک قاشق چایخوری یا اسانس دلخواه
پیشنهاد میکنم حتما حتما برای یکبار هم شده در مقدار خیلی کم امتحانش کن طعم خاص و بافت فوق العاده ای داره پس حتما ذخیرش کن در اولین فرصت درستش کنی و حتما منم از نتیجه اش باخبر کن و مثل همیشه بالایک و کامنت و اشتراک گذاری حمایتم کن.😊🌹
مواد لازم:
تخم مرغ:۳عدد
شکر:۱۱۰گرم
آرد: ۲۲۵ گرم
بیکینگ پودر:یک دوم قاشق چایخوری
روغن مایع:۷۵گرم
آب پرتقال:۶۵گرم
پودر ژله:۶۰گرم
وانیل:یک قاشق چایخوری یا اسانس دلخواه
همه توضیحات ...