قیما نان هندوستان ، مشهورترین نان بربری مغزدار با محبوبیت جهانی

144,934 بازدید
بیشتر
آشپزخانه غذاهای ترکی و بین الملل
آشپزخانه غذاهای ترکی و بین الملل
مواد لازم را یادداشت میکنم 👩‍🍳🌹🙏قبلا این دستور را ارائه دادم 👇🏻 ...
مواد لازم را یادداشت میکنم 👩‍🍳🌹🙏

قبلا این دستور را ارائه دادم 👇🏻

خوشمزه ترین نان بربری سنتی ترکی مغزدار

همین نان روی اجاق
نکته دائم زیرو رودکیید 👇🏻

Kıymalı Bazlamaگوشت چرخ کرده و نان با...


قیما نان هندوستان ⬅️
۱- پیاز درشت ۱ عدد به وزن ۲۰۰ گرم
۲- سیر ۳ حبه به وزن ۲۰ گرم
۳- فلفل قرمز پاپریکا ۱ عدد به وزن ۵۶ گرم
۴- جعفری تازه یک مشت پر
۵- گوشت چرخ کرده ۲۰ درصد چربی ۴۰۰-۵۰۰ گرم
۶- نمک ۱ قاشق مرباخوری سرخالی
۷- پول بیبر ترکی ، آویشن ،زیره سبز و ادویه کاری هر کدام ۱ قاشق چایخوری تقریبا پر
۸- فلفل سیاه و سماق هر کدام ۱ قاشق چایخوری سرخالی
برای خمیر
۹- شیر به دمای محیط ۱ لیوان به وزن ۲۴۵ گرم
۱۰- مایه خمیر ۱۰ گرم معادل ۱ قاشق غذاخوری سرخالی
۱۱- شکر ۱ قاشق غذاخوری پر
۱۲- ماست به دمای محیط ۱۱۰ گرم
۱۳- نمک نوک قاشق غذاخوری
۱۴- روغن ۲ قاشق غذاخوری پر
۱۵- آرد ۵۰۰ گرم معادل ۳ و نیم لیوان دسته دار فرانسوی
۱۶- مجدد روغن ۱ قاشق غذاخوری پر
۱۷- برای رومال : ماست به دمای محیط ۲ قاشق غذاخوری
۱۸- کنجد و سیاه دانه در صورت تمایل
۱۹- رومال برای بعد پخت نان : برای هر ۴ عدد نان : کره ۱ قاشق غذاخوری پر و دو تا سه شاخه نعنا یا جعفری تازه

نوش جان

همه توضیحات ...