بشقاب گوشت و پیازچه - پوره سیب‌زمینی - potato puree and meat sauce - how to make potato puree

Navab Ebrahimi
Navab Ebrahimi
61.9 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - سس گوشت:پیاز: ۲عددروغن زیتون: ۳
سس گوشت:
پیاز: ۲عدد
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
فیله گوساله: ۲۰۰ گرم
فیله زود میپزه اگه از قسمت‌های دیگه استفاده کردی، بیشتر بپز (سینه مرغ هم میشه)
قارچ: ۲۰۰ گرم
لیمو ترش
نمک
فلفل سیاه
پودر سیر
پاپریکا شیرین
پیازچه: ۵ شاخه
سویا سس: ۱ قاشق‌غذاخوری
.
پوره:
سیب‌زمینی: ۲ عدد
آب: تا روی سیب‌زمینی
فلفل سیاه
پیازچه
نمک
روغن زیتون
خردل: ۱ قاشق
4 سال پیش در تاریخ 1399/03/29 منتشر شده است.
61,930 بـار بازدید شده
... بیشتر