آموزش شیرینی تر قهوه به سبک قنادی / دستور جدید و خاص شکلاتی کردن خامه / شیرینی عید

1,609 بازدید
بیشتر
h.d. cake
h.d. cake
Coffee Cream Slice / Cotton Soft Sponge Cake With Coffee Creamشیرینی تر قهوه به سبک قنادی / روش جدید و خاص شکلاتی کردن خامه ...
Coffee Cream Slice / Cotton Soft Sponge Cake With Coffee Cream
شیرینی تر قهوه به سبک قنادی / روش جدید و خاص شکلاتی کردن خامه

(Enable English video subtitles)
( قم بتشغيل الترجمة العربية )
(زیر نویس فارسی رو فعال کن )

Coffee Cream Slice
6 eggs
Sugar 200g
Flour 185g
A little salt
Coffee Powder (Nescafe) 10 g
Cocoa powder 10g
Hot milk 40g
40 gr liquid oil
Baking powder 1.5 teaspoons
1.5 teaspoons vanilla

Cream:
150g dark chocolate
Cream 33% 80g
Nescafe powder 1.5 teaspoon
Boiling water 1 tablespoon
Dissolve the Nescafe powder in boiling water.
whipped cream 400 gr




شیرینی تر قهوه
تخم مرغ    6 عدد
شکر      200 گرم
آرد      185 گرم
نمک      یک پنس
پودر قهوه فوری (نسکافه)      10 گرم
پودر کاکائو        10 گرم
شیر داغ     40 گرم
روغن مایع        40 گرم
بکینگ پودر      1.5 قاشق چایی
وانیل          1.5 قاشق چایی

خامه :
شکلات تلخ     150 گرم
خامه صبحانه       80 گرم
پودر نسکافه       1.5 قاشق چایی
آب جوش       1 قاشق غذا
(پودر نسکافه رو در آب جوش حل کنید )
خامه قنادی        400 گرم


شريحة كريمة القهوة
6 بيضات
سكر 200 جرام
طحين: ١٨٥ غ
القليل من الملح
مسحوق القهوة (نسكافيه) 10 جم
مسحوق كاكاو 10 جم
حليب ساخن 40 جرام
40 غرام زيت سائل
مسحوق الخبز 1.5 ملعقة صغيرة
1.5 ملعقة صغيرة فانيليا

قشدة:
150 جرام شوكولاتة داكنة
كريم 33٪ 80غ
مسحوق نسكافيه 1.5 ملعقة صغيرة
الماء المغلي 1 ملعقة كبيرة
قم بإذابة مسحوق النسكافيه في الماء المغلي.
كريمة مخفوقة 400 غرام

همه توضیحات ...