طرز تهیه خورش قیمه مجلسی خوشمزه و جا افتاده | Khoresh Gheymeh Recipe

33,962 بازدید
بیشتر
مریم ابراهیمی | Foodiemaryam
مریم ابراهیمی | Foodiemaryam
خورش قیمه یکی از بهترین و خوشمزه ترین خورش های ایرانی هست که با دیدین این ویدیو شما میتونید یکی از خوشمزه‌ترین، جاافتاده‌ترین و ...
خورش قیمه یکی از بهترین و خوشمزه ترین خورش های ایرانی هست که با دیدین این ویدیو شما میتونید یکی از خوشمزه‌ترین، جاافتاده‌ترین و خوش رنگ و عطرترین خورش قیمه رو بپزید و لذت ببرید...
توی این ویدیو در رابطه با اهمیت مواد اولیه، طعم دار کردن این خورش و رمز و راز لعاب دار بودن و جا افتادن این خورش جذاب صحبت میکنیم
خورش قیمه رو قبلا داحل پیج اینستاگرام به صورت اسلایدی آموزش داده بودم ولی حیف بود ویدیوش
ساخته نشه...
مواد لازم:
پیاز نگینی خرد شده 2عدد بزرگ
گوشت خورشتی گوسفندی350 گرم
لپه یک و نیم پیمانه
لیموعمانی 7 عدد
پودر هل نوک قاشق چای خوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
چوب دارچین 1 عدد
زردچوبه، ادویه کاری هرکدام نصف قاشق چای خوری
نمک و زعفران به میزان لازم

___
Gheimeh or qeimeh (Persian: قیمه‎) is an Iranian stew (khoresh) consisting of mutton, tomatoes, split peas, onion and dried lime. The stew is garnished with eggplant or saffron-flavored fried potatoes and is usually served with rice (polow).
ingradients:
2 large onions
350 grams of lamp meat
One and a half cups of Split pea
7 dried lemons
1/4 Teaspoon cardamom powder
2 tbsp of tomato paste
1 pc of cinnamon stick
Turmeric, curry spice, half a teaspoon each
Salt and saffron as needed

همه توضیحات ...