Classic New York Cheesecake | چیزکیک نیویورکی کم شیرین

816 بازدید
بیشتر
Baking Therapy
Baking Therapy
Creamy & delicious cheesecake with low fat ingredients & less sugar?! Yes please!😋Find the recipe ⇩⇩⇩◂ SUBS ...
Creamy & delicious cheesecake with low fat ingredients & less sugar?! Yes please!😋
Find the recipe ⇩⇩⇩

◂ SUBSCRIBE: https://goo.gl/S2e4WW
▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁

Ingredients:
▪️Crust:
Graham cracker crumbs 2c
Melted butter ½c
Brown sugar 2tbs
▪️Filling:
Low fat cream cheese 450gr(16oz) room temperature
Low fat Sour Cream 2c
Sugar ½c
Zest of 1 lemon
Vanilla extract 2tsp
Flour 2tbs
3 eggs

- Preheat the oven to 325F
- Grease a 9" springform pan
- Mix the crust ingredients & press evenly onto bottom & sides of the pan
- Bake for 10 min & set aside to cool down
- Beat the cream cheese, sour cream & granulated sugar for 5 min
- Blend in lemon zest, vanilla & flour
- Now add eggs one at a time & mix just enough to incorporate. Do not overmix
- Pour the filling into the pan
- Wrap the pan tightly with foil & place it on a baking pan
- Add boiling water to the pan & carefully transfer to the oven
- Bake for 60 to 75 minutes or until the top is slightly golden
- Open the oven door & let it cool down in the oven for 1 hour
- Now transfer to the fridge & let cool completely (4-7 hours)


مواد لازم
‎بیسکوییت پتی بور پودر شده 2 پ (میتونین از مخلوط کن برای پودر کردن بیسکوییت ها استفاده کنید)
‎کره آب شده نصف پ
‎شکر قهوه ای یا معمولی 2 ق غ
‎پنیر خامه ای کم چرب یا معمولی 450 گرم
‎خامه ترش یا ماست خامه ای 2 پ
‎شکر نصف پ
‎پوست رنده شده 1 لیمو
‎وانیل 2 ق چ
‎آرد 2 ق غ
‎تخم مرغ 3 عدد

‎پنیر خامه ای رو از یک ساعت قبل بیرون بگذارید که به دمای محیط برسه
‎فر رو گرم کنید 160 درجه سانتی گراد
‎قالب کمربندی 20 سانتی رو چرب کنید
‎بیسکوییت و کره و شکر قهوه ای رو با هم مخلوط کنید و توی قالب بریزید
‎با کمک لیوان مواد رو خوب به کف قالب و دیواره ها پرس کنید
‎کراست رو ده دقیقه بپزید و بذارید کنار خنک شه
‎پنیر خامه ای، خامه ترش(یا ماست خامه ای) و شکر رو با همزن 5 دقیقه بزنید
‎پوست لیمو و وانیل و آرد رو اضافه کنید و مخلوط کنید
‎ تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و با همزن بزنید در حدی که مواد با هم مخلوط شن،خیلی هم نزنین
‎مواد رو داخل قالب بریزید
‎دور قالب رو خوب فویل بپیچید
‎قالب رو توی یک سینی فر بگذارید و داخل سینی آب جوش بریزیدو با احتیاط داخل فر بذارید
‎یک تا یک ساعت و ربع یا تا وقتی که روی کیک طلایی بشه توی فر میمونه
‎فر رو خاموش کنید در فر رو نیمه باز بگذارید و یک ساعت صبر کنید
‎حالا کیک رو بیرون بیارید و بعد از اینکه خنک شد به یخچال منتقل کنید
متاسفانه باید 4 تا 7 ساعت صبر کنید😁پس بهتره شب قبل درستش کنید
㋡♥️


◂ Instagram:
Instagram: bakingisthe..
✉ Email:
[email protected]

All Rights Reserved © 2018, Bahar Niati

همه توضیحات ...