Classic New York Cheesecake | چیزکیک نیویورکی کم شیرین
Creamy & delicious cheesecake with low fat ingredients & less sugar?! Yes please!😋
Find the recipe ⇩⇩⇩
◂ SUBSCRIBE: https://goo.gl/S2e4WW
▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁
Ingredients:
▪️Crust:
Graham cracker crumbs 2c
Melted butter ½c
Brown sugar 2tbs
▪️Filling:
Low fat cream cheese 450gr(16oz) room temperature
Low fat Sour Cream 2c
Sugar ½c
Zest of 1 lemon
Vanilla extract 2tsp
Flour 2tbs
3 eggs
- Preheat the oven to 325F
- Grease a 9" springform pan
- Mix the crust ingredients & press evenly onto bottom & sides of the pan
- Bake for 10 min & set aside to cool down
- Beat the cream cheese, sour cream & granulated sugar for 5 min
- Blend in lemon zest, vanilla & flour
- Now add eggs one at a time & mix just enough to incorporate. Do not overmix
- Pour the filling into the pan
- Wrap the pan tightly with foil & place it on a baking pan
- Add boiling water to the pan & carefully transfer to the oven
- Bake for 60 to 75 minutes or until the top is slightly golden
- Open the oven door & let it cool down in the oven for 1 hour
- Now transfer to the fridge & let cool completely (4-7 hours)
مواد لازم
بیسکوییت پتی بور پودر شده 2 پ (میتونین از مخلوط کن برای پودر کردن بیسکوییت ها استفاده کنید)
کره آب شده نصف پ
شکر قهوه ای یا معمولی 2 ق غ
پنیر خامه ای کم چرب یا معمولی 450 گرم
خامه ترش یا ماست خامه ای 2 پ
شکر نصف پ
پوست رنده شده 1 لیمو
وانیل 2 ق چ
آرد 2 ق غ
تخم مرغ 3 عدد
پنیر خامه ای رو از یک ساعت قبل بیرون بگذارید که به دمای محیط برسه
فر رو گرم کنید 160 درجه سانتی گراد
قالب کمربندی 20 سانتی رو چرب کنید
بیسکوییت و کره و شکر قهوه ای رو با هم مخلوط کنید و توی قالب بریزید
با کمک لیوان مواد رو خوب به کف قالب و دیواره ها پرس کنید
کراست رو ده دقیقه بپزید و بذارید کنار خنک شه
پنیر خامه ای، خامه ترش(یا ماست خامه ای) و شکر رو با همزن 5 دقیقه بزنید
پوست لیمو و وانیل و آرد رو اضافه کنید و مخلوط کنید
تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و با همزن بزنید در حدی که مواد با هم مخلوط شن،خیلی هم نزنین
مواد رو داخل قالب بریزید
دور قالب رو خوب فویل بپیچید
قالب رو توی یک سینی فر بگذارید و داخل سینی آب جوش بریزیدو با احتیاط داخل فر بذارید
یک تا یک ساعت و ربع یا تا وقتی که روی کیک طلایی بشه توی فر میمونه
فر رو خاموش کنید در فر رو نیمه باز بگذارید و یک ساعت صبر کنید
حالا کیک رو بیرون بیارید و بعد از اینکه خنک شد به یخچال منتقل کنید
متاسفانه باید 4 تا 7 ساعت صبر کنید😁پس بهتره شب قبل درستش کنید
㋡♥️
◂ Instagram:
Instagram: bakingisthe..
✉ Email:
[email protected]
All Rights Reserved © 2018, Bahar Niati
დ
Find the recipe ⇩⇩⇩
◂ SUBSCRIBE: https://goo.gl/S2e4WW
▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁
Ingredients:
▪️Crust:
Graham cracker crumbs 2c
Melted butter ½c
Brown sugar 2tbs
▪️Filling:
Low fat cream cheese 450gr(16oz) room temperature
Low fat Sour Cream 2c
Sugar ½c
Zest of 1 lemon
Vanilla extract 2tsp
Flour 2tbs
3 eggs
- Preheat the oven to 325F
- Grease a 9" springform pan
- Mix the crust ingredients & press evenly onto bottom & sides of the pan
- Bake for 10 min & set aside to cool down
- Beat the cream cheese, sour cream & granulated sugar for 5 min
- Blend in lemon zest, vanilla & flour
- Now add eggs one at a time & mix just enough to incorporate. Do not overmix
- Pour the filling into the pan
- Wrap the pan tightly with foil & place it on a baking pan
- Add boiling water to the pan & carefully transfer to the oven
- Bake for 60 to 75 minutes or until the top is slightly golden
- Open the oven door & let it cool down in the oven for 1 hour
- Now transfer to the fridge & let cool completely (4-7 hours)
مواد لازم
بیسکوییت پتی بور پودر شده 2 پ (میتونین از مخلوط کن برای پودر کردن بیسکوییت ها استفاده کنید)
کره آب شده نصف پ
شکر قهوه ای یا معمولی 2 ق غ
پنیر خامه ای کم چرب یا معمولی 450 گرم
خامه ترش یا ماست خامه ای 2 پ
شکر نصف پ
پوست رنده شده 1 لیمو
وانیل 2 ق چ
آرد 2 ق غ
تخم مرغ 3 عدد
پنیر خامه ای رو از یک ساعت قبل بیرون بگذارید که به دمای محیط برسه
فر رو گرم کنید 160 درجه سانتی گراد
قالب کمربندی 20 سانتی رو چرب کنید
بیسکوییت و کره و شکر قهوه ای رو با هم مخلوط کنید و توی قالب بریزید
با کمک لیوان مواد رو خوب به کف قالب و دیواره ها پرس کنید
کراست رو ده دقیقه بپزید و بذارید کنار خنک شه
پنیر خامه ای، خامه ترش(یا ماست خامه ای) و شکر رو با همزن 5 دقیقه بزنید
پوست لیمو و وانیل و آرد رو اضافه کنید و مخلوط کنید
تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و با همزن بزنید در حدی که مواد با هم مخلوط شن،خیلی هم نزنین
مواد رو داخل قالب بریزید
دور قالب رو خوب فویل بپیچید
قالب رو توی یک سینی فر بگذارید و داخل سینی آب جوش بریزیدو با احتیاط داخل فر بذارید
یک تا یک ساعت و ربع یا تا وقتی که روی کیک طلایی بشه توی فر میمونه
فر رو خاموش کنید در فر رو نیمه باز بگذارید و یک ساعت صبر کنید
حالا کیک رو بیرون بیارید و بعد از اینکه خنک شد به یخچال منتقل کنید
متاسفانه باید 4 تا 7 ساعت صبر کنید😁پس بهتره شب قبل درستش کنید
㋡♥️
◂ Instagram:
Instagram: bakingisthe..
✉ Email:
[email protected]
All Rights Reserved © 2018, Bahar Niati
დ
همه توضیحات ...