آموزش بامیه ترد بازاری همراه با آموزش شربت بار _ این دستور پر از نکته رو از یک قناد یادگرفتم وعالیه

2,478 بازدید
بیشتر
مزه چی
مزه چی
زولبیا و بامیه از انواع شیرینی های سنتی و محبوب در میان ایرانیان هستند که به صورت متداول در ماه مبارک رمضان پخته می شوند. در گذش ...
زولبیا و بامیه از انواع شیرینی های سنتی و محبوب در میان ایرانیان هستند که به صورت متداول در ماه مبارک رمضان پخته می شوند. در گذشته این شیرینی ها خوشمزه و خوش آب و رنگ فقط به یک صورت درست می شدند، اما امروزه به دلیل محبوبیتی که دارند در انواع بسیار متنوعی تهیه می شوند. مثلا در دستور بامیه عربی این شیرینی به صورت بزرگ تر تهیه می شود و یا اینکه زولبیا به صورت رنگی با انواع رنگ ها تهیه می شود، برای مشاهده آموزش طرز تهیه بامیه با مزه چی همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه شربت بار:
شکر:۲پیمانه
آب:۱پیمانه
جوهر لیمو:۱/۴قاشق چایخوری
گلاب:۱/۴پیمانه
زعفران:۱قاشق غذاخوری
گلوکز:۱قاشق غذاخوری
مواد لازم برای خمیر بامیه:
آب:۱پیمانه
کره:۴۰گرم
شربت بار:۲قاشق غذاخوری
آرد:۱پیمانه
تخم مرغ:۳عدد کوچک
بیکینگ پودر:۱قاشق چایخوری
وانیل:۱/۲قاشق چایخوری


مان بندی بخش های مختلف ویدئو
00:00 شروع ویدیوی آموزش شیرینی بامیه
00:17 طرز تهیه شربت بار مخصوص بامیه
00:41 چه زمانی جوهر لیمو و بقیه مواد را به شربت اضافه کنیم؟
01:06 چرا شربت بار را نباید هم بزنیم؟
01:21 نحوه ی جلوگیری از شکرک زدن شربت بار
01:41 زمان اضافه کردن گلوکز به شربت بار
01:59 چه زمانی شربت بار را از روی حرارت برداریم؟
02:25  اولین دلیل نرم و شل شدن بامیه پس از پخت؟
02:35 طرز تهیه خمیر شیرینی بامیه
03:08 مدت زمان داغ زدن خمیر بامیه
03:50 تخم مرغ را چه زمانی به خمیر بامیه اضافه کنیم؟
04:14 چرا بامیه هنگام سرخ کردن ترک میخورد؟
04:45 اضافه کردن بیکینگ پودر به خمیر بامیه
06:08 چگونه از پاره شدن قیف حین کار جلوگیری کنیم؟
06:18 ماسوره زدن خمیر بامیه
06:32 دومین دلیل شل شدن بامیه بعد از پخت
06:42 میزان حرارت برای سرخ کردن بامیه
07:36 چه مدت زمان بامیه در شربت بار بماند؟
09:08 آماده شدن شیرینی بامیه ترد و خوشمزه
نکته مهم: برای هربار ماسوره زدن بامیه در روغن حتما روغن از داغی بیفتد و خنک شود سپس ماسوره بزنید

همه توضیحات ...