سوغات شهر های ایران این قسمت : بژی کرمانشاهی

Cooking
Cooking
سوغات شهر های ایران این قسمت : بژی کرمانشاهیسلام به همراهان همیشگی کانال کوکینگ ، امروز با آموزش یکی از شیرینی ه ...
سوغات شهر های ایران این قسمت : بژی کرمانشاهی

سلام به همراهان همیشگی کانال کوکینگ ،

امروز با آموزش یکی از شیرینی های سنتی شهر #کرمانشاه در خدمتتون هستیم.
یادتون نره که نظرتون رو برامون کامنت کنید و این ویدیو رو با دوستانتون به اشتراک بزارید.

ابتدا نصف پیمانه شیر و نصف پیمانه شکر رو داخل ظرف بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید
تا وقتی که شکر حل بشه و مراقب باشید که شیر نجوشه.
دو پیمانه آرد قنادی، نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر،نصف قاشق چایخوری رازیانه آسیاب شده و یک سوم قاشق چایخوری زردچوبه رو داخل ظرف بزرگی الک کنید
نصف پیمانه روغن جامد یا روغن مخصوص کرمانشاهی رو روی حرارت بذارید تا داغ بشه ، حالا باید روغن داغ و شیر گرم رو به مواد اضافه کنید و خوب ورز بدید ، تا جایی که خمیر به دست نچسبه اگه بعد از ده دقیقه ورز دادن باز خمیر به دستتون  چسبید ، خیلی کم آرد بپاشید و دوباره ورز بدید.
در نهایت خمیری که درست میکنید باید نرم و لطیف باشه.
حالا به کمک یه چنگال میتونید به اون شکل بدید
بعد از اینکار ۳۰ الی ۶۰ دقیقه داخل محیط بذارید استراحت کنه، و بعد در روغن داغ سرخ کنید.
نوش جان

Hello to the regular companions of Coking Channel,

Today we are at your service by teaching you one of the traditional sweets of Kermanshah
Do not forget to comment on us and share this video with your friends.

First, pour half a cup of milk and half a cup of sugar into a bowl and put it on a gentle heat until the sugar dissolves and be careful that the milk does not boil.
Sift two cups of pastry flour, half a teaspoon of baking powder, half a teaspoon of ground fennel and a third of a teaspoon of turmeric into a large bowl.
Put half a cup of solid oil or special Kermanshahi oil on the heat to heat
Now you have to add hot oil and hot milk to the ingredients and knead well, until the dough does not stick to your hands. If you stick the dough to your hands again after kneading for ten minutes, sprinkle very little flour and knead again.
Finally, the dough you make should be soft and fluffy.
Now you can shape it with the help of a fork
After that, let it rest in the environment for 30 to 60 minutes, and then fry it in hot oil.
Enjoy your meal

music: youtube audio library No.2 Remembering Her - Esther Abrami
#cooking
#food
#آشپزی

لطفا با دیدن ویدیوهای دیگمون از ما حمایت کنید.

آشپزی:
@cooking_food

آموزش های ادوبی:
@alihemati5503


لطفا با ما در شبکه های اجتماعی دیگه هم در ارتباط باشید:
https://t.me/food_coooking
Instagram: food_coooking
https://twitter.com/food_coooking?s=0

همه توضیحات ...