BUBBLE FRUIT(BUBBLE TEA) RECIPE / طرز تهیه بابل فروت (بابل تی) چند طعم با آرزو/ آموزش آشپزی ملل
صفر تا صد آموزش بابل فروت (بابل تی) با تماااام فوت و فن هاش😍اد استوری، لایک و کامنت یادتون نره❤️
با رسپی مخصوص آرزوتایم😊
🌟نشاسته ی تاپیوکا رو توی پیج فروشگاه خودمون داریم، برای سفارش به دایرکت این پیجمون پیام بدین ادمین جوابگوئه😊👇
Instagram link Instagram: AREZOO_MARKET
🔊بچه ها واسه فیلمبرداری و ادیت این ویدئو خیلی زحمت کشیدیم یه جوری حمایت کنین که خستگیمون در بیاد😍❤️
اگه پست موکبانگش رو ندیدین پیشنهاد میکنم ببینید
اینم لینک پست موکبانگ بابل فروت من و شاهین BUBBLE TEA & BUBBLE FRUIT MUKBANG/ کل...
🌟اونایی که میگن بابل فروت بی مزه ست فوت کوزه گریش رو نمیدونن که مطعلق به خودمه و خودم کشفش کردم😍😋
مواد اولیه:
برای هر طعم بابل فروت
نشاسته تاپیوکا 60 گرم
آب میوه 60میلی لیتر(طعم دلخواهتون)
شکر 2 قاشق غذاخوری
رنگ ژله ای یک قطره
برای شهد هر طعم بابل فروت
آب میوه 170 میلی لیتر (طعم دلخواه)
شکر 2قاشق غذاخوری
🌟نکته:
برای بابل فروت از دو نوع پخت میتونین استفاده کنین
🌟نوع اول:15 دقیقه داخل آب جوش میجوشه خاموشش میکنیم درب ماهیتابه رو میذاریم و 15 دقیقه ی دیگه داخل آب جوش میمونه
توی این حالت بابل فروت توی نوشیدنی بیشتر مشخصه ولی بافتش نسبت به حالت اول سفت تره
🌟نوع دوم
20 دقیقه داخل آب جوش میپزه و خاموشش میکنیم و درب ماهیتابه رو میذاریم 30 دقیقه داخل آب جوش بمونه
توی این حالت بابل فروت ها شفاف ترن و کمتر از حالت اول توی نوشیدنی مشخصن و بافت نرم تری دارن
🌟نکته:بعد از پخت بابل فروت نمیتونین نگهشون دارین و باید زود مصرف بشن
برای حمایت از من لطفا لینک های زیر رو با دوستاتون به اشتراک بذارین
YouTube channel link arezootime
Instagram link Instagram: AREZOO_TIME
#AREZOO_TIME #آرزوتایم #لیست_آموزشهای_آرزوتایم
با رسپی مخصوص آرزوتایم😊
🌟نشاسته ی تاپیوکا رو توی پیج فروشگاه خودمون داریم، برای سفارش به دایرکت این پیجمون پیام بدین ادمین جوابگوئه😊👇
Instagram link Instagram: AREZOO_MARKET
🔊بچه ها واسه فیلمبرداری و ادیت این ویدئو خیلی زحمت کشیدیم یه جوری حمایت کنین که خستگیمون در بیاد😍❤️
اگه پست موکبانگش رو ندیدین پیشنهاد میکنم ببینید
اینم لینک پست موکبانگ بابل فروت من و شاهین BUBBLE TEA & BUBBLE FRUIT MUKBANG/ کل...
🌟اونایی که میگن بابل فروت بی مزه ست فوت کوزه گریش رو نمیدونن که مطعلق به خودمه و خودم کشفش کردم😍😋
مواد اولیه:
برای هر طعم بابل فروت
نشاسته تاپیوکا 60 گرم
آب میوه 60میلی لیتر(طعم دلخواهتون)
شکر 2 قاشق غذاخوری
رنگ ژله ای یک قطره
برای شهد هر طعم بابل فروت
آب میوه 170 میلی لیتر (طعم دلخواه)
شکر 2قاشق غذاخوری
🌟نکته:
برای بابل فروت از دو نوع پخت میتونین استفاده کنین
🌟نوع اول:15 دقیقه داخل آب جوش میجوشه خاموشش میکنیم درب ماهیتابه رو میذاریم و 15 دقیقه ی دیگه داخل آب جوش میمونه
توی این حالت بابل فروت توی نوشیدنی بیشتر مشخصه ولی بافتش نسبت به حالت اول سفت تره
🌟نوع دوم
20 دقیقه داخل آب جوش میپزه و خاموشش میکنیم و درب ماهیتابه رو میذاریم 30 دقیقه داخل آب جوش بمونه
توی این حالت بابل فروت ها شفاف ترن و کمتر از حالت اول توی نوشیدنی مشخصن و بافت نرم تری دارن
🌟نکته:بعد از پخت بابل فروت نمیتونین نگهشون دارین و باید زود مصرف بشن
برای حمایت از من لطفا لینک های زیر رو با دوستاتون به اشتراک بذارین
YouTube channel link arezootime
Instagram link Instagram: AREZOO_TIME
#AREZOO_TIME #آرزوتایم #لیست_آموزشهای_آرزوتایم
همه توضیحات ...