آموزش چیز‌ کیک‌ تنوری توت فرنگی🍓👌 Strawberry Cheesecake Recipe

Mahsa_sweetcake
Mahsa_sweetcake
چیز‌ کیک‌ تنوری توت فرنگیدسر تابستانی عالی، این دستور چیز کیک تنوری توت فرنگی به راحتی در چند مرحله ساده با هم ترکیب می ...
چیز‌ کیک‌ تنوری توت فرنگی

دسر تابستانی عالی، این دستور چیز کیک تنوری توت فرنگی به راحتی در چند مرحله ساده با هم ترکیب می شود. یک چیزکیک خوشمزززه خامه ای و لطیف که روی آن توت فرنگی قرار داده شده است، بفدری خوشمزه‌اس که ازش سیر نمیشید…

زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان پخت 1 ساعت 15 دقیقه حدوداً
قالب کمربندی ۲۳ سانت
__________
مواد لازم کراست ( لایه بیسکوئیتی) :

بیسکوئیت پتی بور : 2 و ¼ پیمانه - 270 گرم
شکر دانه ریز : 3 قاشق غذاخوری
کره بدون نمک ذوب شده : 8 قاشق غذاخوری - 100 گرم
__________

مواد لازم مایه چیز‌کیک :

پنیر خامه ای دمای محیط 230 گرم
شکر دانه ریز : 1 و ¼ پیمانه - 250 گرم
نمک: ¼ قاشق چایخوری
خامه ترش دمای محیط : ½ پیمانه - 120 گرم
( یا اگر خامه ترش نداشتین خامه صبحانه ¼ پیمانه - 60 گرم / ماست سون ¼ پیمانه - 60 گرم )
پوست لیمو : 2 قاشق چایخوری
وانیل : 2 قاشق چایخوری
تخم مرغ بزرگ دمای محیط : 3 عدد

__________
مواد لازم تاپینگ چیزکیک:

توت فرنگی : 900 گرم
شکر دانه ریز : ½ پیمانه - 100 گرم
وانیل : 2 قاشق چایخوری
نشاسته ذرت : 2 قاشق چایخوری
آب : ¾ پیمانه - 180 میلی لیتر
______________________
🔴(پیشنهاد من بهتون این هست که اگر اولین بار هست که میخواین درست کنید،نصف مواد رو درست کنید، که اگر به مشکل خوردین مواد کمتری اصراف بشه)
______________________

Strawberry Cheesecake Recipe

Ingredients
For the Crust:
* 2 ¼ cups graham cracker crumbs (270 g)
* 3 tablespoons granulated sugar
* 5 tablespoons unsalted butter melted (100 g)
For the Filling:
* 3 blocks cream cheese room temperature (8-ounce/230g)
* 1 ¼ cups granulated sugar (250 g)
* ¼ teaspoon salt
* ½ cup sour cream room temperature (120 g)
* 2 teaspoons lemon zest
* 2 teaspoons vanilla extract
* 3 large eggs room temperature, and lightly beaten
For the Topping:
* 2 pounds fresh strawberries halved and divided (900g)
* ½ cup granulated sugar (100g)
* 2 teaspoons vanilla extract
* 2 teaspoons cornstarch
* ¾ cup water (180ml)

__________________


طرز تهيه کراست ( لایه بیسکوئیتی) :
فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید. به آرامی یک قالب ۲۳ سانت را چرب کنید.
در یک کاسه، بیسکوییت ها رو خورد کرده و بعد شکر را بهش اضافه کنید هم بزنید و بعد کره، با هم بزنید تا خوب ترکیب شن. مخلوط را به قالب آماده شده منتقل کنید. با استفاده از یک لیوان بلند ته صاف، مخلوط بیسکوییت را به ته آن فشار دهید و 1 سانت دو طرف تابه را بالا ببرید. (به نظر من راحت‌ترین کار را از کناره‌ها شروع می‌کنم، سپس خرده‌های باقی‌مانده را در ته آن فشار می‌دهم.)
به مدت 10 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که برشته شود و روی لبه ها شروع به قهوه ای و طلایی شدن کند باید بپزید. و بعد بگذارید کاملا خنک شود.
______________________

طرز تهیه مایه چیز‌کیک :
پنیر خامه‌ای را با همزن سرعت متوسط ​​رو به پایین بزنید تا کاملا یکدست شود، حدود 2 دقیقه. شکر و نمک را اضافه کنید و با همزن بزنید تا کاملا مخلوط شود، حدود 2 دقیقه دیگر، در حین هم زدن چند بار دورگیری انجام بدین.
خامه ترش، (یا خامه صبحانه و ماست سون) پوست لیمو و وانیل را اضافه کنید. با سرعت متوسط ​​هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند، حدود 1 دقیقه. دورگیری کنید. تخم‌مرغ‌ها را اضافه کنید و با همزن بزنید تا کاملاً ترکیب شوند، حدود 1 دقیقه، یکبار دورگیری کنید.
فیلینگ را داخل کراست خنک شده بریزید. (باید از کنار کراست بالا بیاید ).
فر را از ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کرده.
چیز کیک را داخل فر گذاشته و به مدت 15 دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه بپزد. و بعد دمای فر را به ۱۵۰ درجه کاهش دهید و آنقدر بپزید تا کمی پف کند، دور لبه‌ها پر شود و وسط آن کمی تکان بخورد، حدود 1 ساعت.
پس از چک کردن در فر را بسته، فر را خاموش کنید و اجازه دهید چیزکیک به مدت 1 ساعت داخل فر خنک شود.
بعد چیزکیک را از فر خارج کنید و بگذارید تا دمای محیط خنک شود. روی آن را با حوله یا حوله کاغذی بپوشانید و یک شب یا حداقل 6 ساعت در یخچال قرار دهید.
____________________

طرز تهیه تاپینگ چیز‌کیک :
توت فرنگی هارو نصف کرده و نصفش را در یک تابه متوسط، آب و شکر ونشاسته ذرت بپاشید و هم بزنید تا ترکیب شوند.
قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و مخلوط را به جوش بیاورید و مرتباً هم بزنید. به مدت 5 الی 10 دقیقه بجوشانید. با استفاده از پوره سیب زمینی، توت فرنگی ها را له کنید تا کاملاً خرد شوند. پخت را ادامه دهید تا سس غلیظ شود. رنگ قرمز هم میتوانید برای خوش رنگ‌شدنش اضافه کنید.
از روی حرارت بردارید و روی ‌مابقی توت فرنگی ها بریزید.
و به ظرفی منتقل کنید و بگذارید خنک شود تا ولرم شود.

وقتی چیز کیک ۶ساعت الی ۱ روز استراحت کرد، از یخچال درآورده حوله رو از روش برداشته با چاقو دور لبه چیزکیک را جدا کنید. قالب کمربندی را رها کرده و کناره ها را جدا کنید. چیزکیک را در بشقاب سرو بریزید و سس توت فرنگی خنک شده را روی آن قرار دهید.

نکات:
مواد را زیاد نزنید زیرا هوای زیادی به خمیر وارد می کند. هم زدن خمیر باعث می شود چیزکیک بیش از حد بالا بیاید و از وسط فرو بریزد.( یکم فرو رفتن طبیعی هست)

در فر را برای دیدن چیزکیک باز نکنید. هوای گرم از فر خارج می شود و هوای سرد وارد فر می شود و باعث ترک خوردن چیزکیک می شود.

مطمئن شوید که زمان کافی برای تهیه این چیزکیک اختصاص داده اید، زیرا خنک شدن آن به چندین ساعت زمان نیاز دارد.

موادتون حتماً دمای محیط باشن.

برای اینکه پنیر خامه ای خود را به دمای محیط برسانید، آن را از شب قبل کنار بگذارید یا آن را به مدت 20 ثانیه در مایکروویو گرم کنید.

همه توضیحات ...