فوت و فن های شیرینی بهشتی

162 بازدید
بیشتر
maaryam Jaberi
maaryam Jaberi
سلام امروز رازهای شیرینی بهشتی رو قراره برملا کنیم با فر و بدون فر😀🤓 این شیرینی برای نوروز عالیه هم خوشمزس هزینه انچنانی هم ند ...
سلام امروز رازهای شیرینی بهشتی رو قراره برملا کنیم با فر و بدون فر😀🤓 این شیرینی برای نوروز عالیه هم خوشمزس هزینه انچنانی هم نداره و ماندگاری داره ( دو ماه تو یخچال ،۵ ماه فریزر)

مواد لازم: (این میزان میتونید نصف کنید تقریبا ۵۰ تا شیرینی میده)


پودر قند ۱ و ۱/۴ پیمانه یا ۱۷۵ گرم
روغن صاف قنادی یا روغن جامد ۲۰۰ گرم یا ۱ پیمانه و ۱ ق غ
آرد شیرینی پزی ۳۸۰ (از ۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم هست که بستگی به آردتون داره هر آردی فرق داره ولی خمیر نباید زیاد سفت شه طوری باشه که از ماسوره رد شه)
روغن مایع ۳۵ گرم
پودر هل ۱/۲ ق چ
پودر وانیل ۱/۳ ق چ

نکات: پودر قند و ارد رو الک کنید کیفیت شیرینی بهتر میشه.
حتما پودر قند و روغن صاف رو خوب هم بزنید که خامه ای شکل و سفید شه تو کیفیت نهایی شیرینی خیلی تاثیرگذاره و پوکش میکنه.

فر : ۱۷۰ درجه -۲۵ تا ۳۰ دقیقه
با تابه: کف تابه کاغذ روغنی بذارید، چربش کنید
اگه تابه معمولیه دمکنی بذارید.
شعله پخش کن رو از قبل گرم کنید شعله متوسط رو به کم باشه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه حواستون باشه نسوزه زیرش

همه توضیحات ...