جوجه کباب خامه ای در ماهیتابه به ساده ترین روش _ کباب تابه ای فوری _ آشپزی ایرانی

مزه چی
مزه چی
جوجه کباب یکی از معروف ترین و پرطرفدارترین کباب های ایرانی است که به دلیل همین محبوبیت روش های پخت مختلفی برای آن ابداع شده است. ...
جوجه کباب یکی از معروف ترین و پرطرفدارترین کباب های ایرانی است که به دلیل همین محبوبیت روش های پخت مختلفی برای آن ابداع شده است. جوجه کباب تابه ای یکی از این روش های پخت است که توسط خانم های خانه دار از آن استقبال خوبی شده است.
روش پخت جوجه کباب در ماهیتابه علاوه بر اینکه ریخت و پاش کمتری دارد ، برای خانم های خانه دار هم بسیار آسان تر و سریعتر است. جوجه کباب تابه ای را می توانید به انتخاب خود با سیخ چوبی یا بدون سیخ چوبی تهیه کنید.
موادلازم برای تهیه جوجه کباب تابه ای:
مرغ:۴۰۰گرم
نمک:۱قاشق چایخوری
سیر زنجبیل:۱قاشق غذاخوری
فلفل تند: ۱و۱/۲قاشق غذاخوری
چات ماسالا:۱/۲قاشق چایخوری
فلفل سیاه:۱/۲قاشق چایخوری
زیره:۱/۲قاشق چایخوری
آبلیمو:۱قاشق چایخوری
ماست: ۱/۲پیمانه
روغن:۲قاشق غذاخوری
کره:۱قاشق غذاخوری
خامه:۱/۲پیمانه

ترکیبات چات ماسالا:
پودر انبه:۴قاشقچایخوری
گشنیز بوداده : ۱قاشق چایخوری
زیره بو داده: ۳قاشق چایخوری
فلفل قرمز: ۱/۲قاشق چایخوری
فلفل سیاه:۱/۲قاشق چایخوری
فلفل سفید:۱/۲قاشق چایخوری
پودر زنجبیل:۱/۲قاشق چایخوری
نمک:۳قاشق چایخوری
نمک سیاه: ۳قاشق چایخوری
در صورت در دسترس نبودن نمک سیاه از نمک معمولی استفاده کنید

زمان بندی بخش های مختلف ویدئو:
00:00 شروع ویدئوی آموزش جوجه کباب تابه ای
00:16 مرغ مورد نیاز برای تهیه جوجه کباب تابه ای
00:30 اضافه کردن سیر و زنجبیل به جوجه کباب تابه ای
00:47 ادویه های مورد نیاز برای جوجه کباب تابه ای
01:51 مدت زمان استراحت جوجه کباب مرینیت شده
02:00 آماده کردن جوجه کباب در تابه
03:11 اضافه کردن خامه به جوجه کباب تابه ای
03:41 مدت زمان حرارت دادن جوجه کباب بعد از اضافه کردن خامه
03:59 نحوه ی دودی کردن جوجه کباب تابه ای
05:00 آماده شدن جوجه کباب تابه ای

همه توضیحات ...