شیرینی رسپیری با بافت ترد و طعم نسکافه (Respiri sweets with crunchy texture and Nescafe taste)

64 بازدید
بیشتر
elhamfoods
elhamfoods
دستور شیرینی رسپیری ترد و خوشمزه (Crispy and delicious Raspiri sweets Recipe)Turn on subtitlesدستورالعمل فارسی زیر متن ا ...
دستور شیرینی رسپیری ترد و خوشمزه (Crispy and delicious Raspiri sweets Recipe)
Turn on subtitles
دستورالعمل فارسی زیر متن انگلیسی می باشد

Hello my good friends
Today's tutorial is a special Nescafe pastry with all its tips, if you don't know them, the pastry will lose its shape and spread on the bottom of the tray.
So stay with me and I will tell you.
ingredients :
Confectionery flour 225 grams
Breakfast butter 225 grams
Icing sugar 60 grams
Corn starch 50 grams
Nescafe 1 tablespoon
1 tablespoon of boiling water

This sweet is very delicious, but if you want your sweet to be like mine, without its shape being damaged and crunchy during cooking.
In the video, I taught you all the tips and details of this dessert, so watch all the stages of the video

How to prepare:
The butter has reached room temperature and beat it with sifted powdered sugar with an electric mixer until it doubles in volume and becomes lighter in color.
Then mix Nescafe and hot water and add to the butter when it cools down
Next step, mix flour and corn starch together and sift, then add to the ingredients and mix with a medium speed until it is uniform.
Cover the baking tray with parchment paper. Pour the pastry dough into a funnel with a star or rotating roller and put it in a baking tray.
Put the prepared trays in the refrigerator for one to two hours to rest and cool down so that the cookies do not spread in the oven.
After resting, heat the oven at 170 degrees for 15 minutes and then put it in the middle of the oven for 15 to 20 minutes.
Do not touch the sweets after taking them out of the oven because they will turn into powder
Let the sweets cool completely and put them in the desired container
The taste of this sweet is great, be sure to try it

my instagram page:
@elham.foods
@elham.foods
Instagram: elham.foods
my Sweets:
(Sweets)شیرینیها
سلام دوستان خوبم
آموزش امروز یک شیرینی نسکافه ای خاص با تمامی نکاتش هست که اگه اونها رو ندونی شیرینی فرمش رو از دست داده و کف سینی پخش میشه.
پس با من همراه باش تا بهت بگم.
مواد لازم :
آرد قنادی 225 گرم
کره صبحانه 225 گرم
پودر قند 60 گرم
نشاسته ذرت 50 گرم
نسکافه 1 قاشق غذاخوری
آب‌جوش 1 قاشق غذاخوری

این شیرینی خیلی خوشمزست اما اگه میخوای شیرینیت مثل من بشه بدون اینکه فرمش موقع پختن خراب بشه و ترد باشه  
داخل فیلم تمام نکات و ریزه کاریهای این شیرینی رو بهتون یاد دادم پس تمام مراحل فیلم شیرینی رو ببین

طرز تهیه:
کره به دمای محیط رسیده و نرم را با پودر قند الک شده را با همزن برقی بزنید تا حجمش دو برابر بشه و رنگش روشن تر بشه
بعد نسکافه و آب داغ رو مخلوط کنید وقتی خنک شد به کره اضافه کنید
مرحله بعد آرد و نشاسته ذرت را باهم مخلوط کنید و الک کنید بعد به مواد اضافه کنید و با دور متوسط همزن بزنید تا یکدست شود .
سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید . خمیر شیرینی را در قیف با ماسوره ستاره یا چرخشی ریخته و در سینی شکوفه بزنید .
سینی های آماده شده را به مدت یک تا دو ساعت داخل یخچال بذارید استراحت کند و خنک بشه تا موقع پختن شیرینی ها داخل فر پهن نشود
بعد از استراحت فر را با دمای 170 درجه به مدت 15 دقیقه گرم کنید و بعد داخل فر به مدت 15 تا 20 دقیقه طبقه ‌وسط فر قرار بدین
بعد از اینکه از فر خارج کردین به شیرینی ها دست نزنید چون پودر میشه
اجازه بدین شیرینی ها کاملا خنک بشه و داخل ظرف مورد نظر بچینید
طعم این شیرینی عالیه حتما تست کنید
شیرینیهای من:
(Sweets)شیرینیها

آدرس پیج اینستاگرام من:
@elham.foods
@elham.foods
Instagram: elham.foods

همه توضیحات ...