آموزش و رسپی خمیر ناپولیتن | Training and recipe for Neapolitan dough # Neapolitan dough

آشپزخانه هیسفود
آشپزخانه هیسفود
6 هزار بار بازدید - 7 ماه پیش - آموش و رسپی خمیر پیتزا
آموش و رسپی خمیر پیتزا ناپولیتن | Neapolitan pizza dough recipe and training

در بسیاری از منابع این رسپی خمیر، رسپی اصیل و اصلی خمیر پیتزا ناپلیتن نام برده شده است.

In many sources, this dough recipe is mentioned as the original and original Neapolitan pizza dough recipe.

آرد، آب، نمک و مخمر را با هم مخلوط کنید. یک لیتر آب را در دستگاه خمیرسازی بریزید و 50 تا 55 گرم نمک را حل کنید و 10 درصد آردی را که می خواهید استفاده کنید به آن اضافه کنید سپس 3 گرم مایه خمیر را حل کرده و به تدریج شروع به هم زدن کنید و 1.8 کیلوگرم آرد باقی مانده را اضافه کنید. تا خمیر به بافت و قوام دلخواه برسد
Mix flour, water, salt and yeast. Pour a liter of water into a dough making machine, dissolve 50-55 g of salt, add 10% of the total amount of flour you are planning to use, then dissolve 3g of yeast, and start mixing gradually adding the remaining 1.8 Kg flour until the dough reaches the desired texture and consistency

Director and video : Marziyeh Ghaderi
Collector and chef : Mohammadreza Nasiri
Music :mixkit_playground_fun_12

References:
منبع

https://www.italymagazine.com/feature...


#food #cooking #recipe #foodrecipes #pizza #focaccia
7 ماه پیش در تاریخ 1402/08/25 منتشر شده است.
6,070 بـار بازدید شده
... بیشتر