طرز تهیه ادویه شاورما ترکی - ( ادویه کباب ترکی )

Dastpokht TV | دستپخت تی وی
Dastpokht TV | دستپخت تی وی
شاورما در اصل تلفظی از کلمه ترکی چویرما Cevirme در زبان عربی است که به معنی برگرداندن می باشد. شاورما نوعی کباب است که در قرن شا ...
شاورما در اصل تلفظی از کلمه ترکی چویرما Cevirme در زبان عربی است که به معنی برگرداندن می باشد. شاورما نوعی کباب است که در قرن شازدهم برای نخستین بار در امپراطوری عثمانی ابداع شده و به این نام معروف شد. بعدها واژه دونر با آمدن موتور برقی و کاربرد آن در کباب پزها به معنای چرخیدن یا چرخان جایگزین کلمه چویرما یا شاورما گردید.

در تهیه شاورما گوشت بره، بز، گوسفند، مرغ، بوقلمون، گاو، گوساله یا ترکیبی از آنها مورد استفاده قرار می گیرد و این گوشتها اغلب با استفاده از روش سیخ گردانی بریان شده و قسمت های از گوشت که پخته شده اند به شکل تراشه هایی برش داده می شوند و دوباره گوشت های موجود در قسمت زیرین بعد از برش خوردن قسمت های رویی در معرض حرارت قرار می گیرند.
این برش های گوشت را به تنهایی و به صورت پرسی نیز سرو می کنند، ولی ساندویچ های شاورمایی پیچیده شده درون نان پیتا محبوبیت فراوانی دارند

#ادویه #ادویه_شاورما #ادویه_کباب_ترکی

همه توضیحات ...