طرز تهیه قرمه سبزی با اندازه سبزی در شهر های مختلف. Best Ghorme sabzi

Persian Cooking with Uncle K آشپزی با عمو خسرو
Persian Cooking with Uncle K آشپزی با عمو خسرو
سبزی قورمه سبزی ترکیبی از تره، جعفری، گشنیز، اسفناج و شنبلیله است که در مناطق مختلف به نسبت متفاوتی استفاده شده و گاهی سبزیجات د ...
سبزی قورمه سبزی ترکیبی از تره، جعفری، گشنیز، اسفناج و شنبلیله است که در مناطق مختلف به نسبت متفاوتی استفاده شده و گاهی سبزیجات دیگری به آن افزوده یا از آن کاسته می‌شود  
.در تهران سبزی قورمه سبزی متشکل از تره و جعفری به نسبت برابر؛ به اضافه مقدار کمی شنبلیله است


نسبت سبزی قورمه سبزی تهران
تره ۵۰۰ گرم
جعفری ۵۰۰ گرم
شنبلیله ۱۰۰ گرم

نسبت سبزی قورمه سبزی فارس و خوزستان
تره ۴۰۰ گرم
جعفری ۴۰۰ گرم
گشنیز ۲۰۰ گرم
شوید ۱۰۰ گرم
اسفناج یا برگ چغندر ۲۰۰ گرم
شنبلیله ۱۰۰ گرم
سیر سبز ۱۰۰ گرم


نسبت سبزی قورمه سبزی آذربایجان
تره ۱ کیلوگرم
جعفری ۲۵۰ گرم
گشنیز ۲۰۰ گرم
اسفناج یا برگ چغندر چند برگ
ترخون چند برگ


1/4 cup canola oil
1 medium size onion
500 g lamb-leg cubes
1 cup of black-eyed beans
1 cup finely chopped Italian flat-leaf parsley
1 cup finely chopped cilantro
1 cup finely chopped chives
1/2 cup finely chopped fenugreek leaves
2 cups of boiling water
1 tsp salt
1 tsp black pepper
1 tsp ground turmeric
1 lemon
1 large tomato

1/4 پیمانه روغن مایع
1 عدد پیاز متوسط
500 گرم گوشت گوسفند
1 پیمانه لوبیا چشم بلبلی
1 پیمانه جعفری خرد شده
1 پیمانه گشنیز خرد شده
1 پیمانه تره خرد شده
1/2 پیمانه شنبلیله خرد شده
2 لیوان آب جوش
1 قاشق چای خوری نمک
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
1 قاشق چای خوری زردچوبه
1 عدد لیمو ترش
1 عدد گوجه فرنگی بزرگ


Instagram: persian.food.with.khosrow
Facebook: cooking.with.uncle.K

همه توضیحات ...