قیمت قابلمه ها،قابلمه استیل نچسب و ضدخش واقعی ،معرفی اجناس روز بازارکشورمون،ترکیه واروپا 👌

آشپزخانه غذاهای ترکی و بین الملل
آشپزخانه غذاهای ترکی و بین الملل
رفقای جانم از اینکه من را در این ویدئو همراهی کردین 🙏🙏✅✅🗣️نکته در ویدئو در رابطه با شست و شو قابلمه و تابه اشاره نکر ...
رفقای جانم از اینکه من را در این ویدئو همراهی کردین 🙏🙏

✅✅🗣️نکته در ویدئو در رابطه با شست و شو قابلمه و تابه اشاره نکردم ، چون هرچقدر هم در رابطه با اکثر جنس ها گفته میشه قابل شست و شو در ماشین ظرف شویی هستن اما تحربه من و اطرافیانم میگه نه رفته رفته از کیفیت و نچسب بودن روکش ظروف کم میشه و خیلی بهتره برای عمر طولانی و حفظ کیفیت اولیه با دست شسته بشن ✅👌

💫💫ویدئوی نان عدس قرمز رژیمی با پنیر که چند سال قبل از دانشمند ترکی در کانال آموزش دادم 👇

Turkish Lentil Diet Bread Without Flo...

قابلمه و تابه بلژیکی برگوهوف berghoff tencere

قابلمه و تابه بلژیکی گرین پن GreenPan Padova
https://www.trendyol.com/greenpan/pad...

قابلمه و تابه کره ایی neoflame fika
سرویس قابلمه 7 پارچه فیکا
به صورت ارگونومیک طراحی و ساخته شده و بسیار سبک و خوش دست است . در برابر خراش مقاومت و دوام بسیار بالایی دارد و بر روی تمام اجاق های  برقی القایی ، گازی و تابشی قابل استفاده است .
همچنین پوشش داخلی این سرویس قابلمه گرانیت چند لایه می باشد و سرامیک که باعث نچسب بودن بیش تر سطح داخلی ، دوام بالاتر ، وزن کم تر ، ضد خش بودن آن نسبت به سایر ظروف موجود در بازار می شود

ظروف قابلمه و تابه کیچن اید
KitchenAid Artisan Stc Enamel Cvd Tencere 24cm Onyx Black

ماهیتابه  و قابلمه های لانه زنبوری استیل تی اند کی ( T&K Black Cube )
مشخصات فنی ماهیتابه تی اند کی ( T&K Black Cube ) :
جدید ترین فناوری ضد خش Black cube
طراحی شکیل ،مدرن و با ظرافت
مشترک کره و فرانسه
کف سه لایه ترکیبی از استیل ضد زنگ و آلومینیم جهت انتقال بهتر حرارت
لایه داخلی تا قسمت پوشش لانه زنبوری نچسب و ضد خش میباشد و قادر است که حرارتهای بالا را تحمل کند‏.  و از قاشق و کفگیر استیل میشه براشون استفاده کرد .
برای استفاده از این محصول نیازی به روغن ندارید و تنها مقدار اندکی کفایت میکند‏.‏

لینک استیل نچسب و ضد خش جهت تحقیق 👇
https://www.lazada.com.my/products/pr...

چدنی لعاب‌دار یا چدنی معمولی؟!
از کار کردن با آن‌ها لذت می‌برید، بدانید که بهتر از آن‌ها، ظروف چدنی لعاب‌دار هستند که علاوه بر تمام ویژگی‌های ظروف چدنی معمولی، نگهداری این ظروف خیلی بهتر و راحت‌تر است؛ چراکه نیازی به چرب کردن دائم ندارند

این نوع ظروف، حرارت را در خود حفظ می‌کنند، کاری که هیچ‌کدام از انواع ظروف دیگر قادر به آن نیستند. ظروف چدنی با تمام مزایای خود، اما یک جنبه منفی هم دارند و برای اینکه سطح صاف و صیقلی آن را حفظ کنید، باید قبل از اولین مصرف، سطح داخلی نچسب آن‌ها را چرب کنید که پس از شستن با مایع ظرفشویی، این لایه از بین خواهد رفت. همان‌طور که می‌دانید، ظروف چدنی را باید پس از هر بار استفاده چرب کرد و در کابینت قرار داد تا سطح نچسب آن حفظ شود و این کاری است که همیشه باید انجام داد

ظروف چدنی لعاب‌دار؛با لایه‌ یا روکشی از لعاب پوشیده شده‌اند. از ظروف مخصوص فر گرفته تا تابه‌های سرخ کردن و حتی تابه‌های مخصوص لازانیا.

روکش لعابی، باعث می‌شود که سطح ظرف چدنی به‌صورت نچسب حفظ شود و نیازی به چرب کردن وجود نداشته باشد. برای انجام کارهایی همچون رُست‌کردن، تفت دادن، سرخ کردن و جوشاندن مایعات استفاده کرد،  می‌توانید آن‌ها را در سینک ظرفشویی قرار دهید و با مایع ظرفشویی بشویید. هرچند ظروف چدنی لعاب‌دار نسبت به نوع معمولی کمی گران‌قیمت‌تر هستند، اما به لحاظ برخورداری از ویژگی‌ها و مزایایی که دارند، تجهیز آشپزخانه به تعدادی از این ظروف به ارزش آشپزخانه اضافه می‌کند.
رستر
از این ظرف به‌عنوان قالبی یا تابه برای رُست کردن  استفاده می‌شود نتیجه کار با استفاده از نوع لعاب‌دار متفاوت خواهد بود. در واقع، از آنجایی که این نوع ظروف، حرارت را به‌خوبی نگه می‌دارند، یک رویه طلایی و جذاب به غذای شما می‌دهد. علاوه بر این‌ها، این نوع ظروف دارای ویژگی نچسب هستند که این ویژگی در تهیه خوراك‌هاي رُست‌شده، اهمیت بالایی دارد.

قابلمه گرد مخصوص پخت روی اجاق
اصالت این نوع قابلمه به فرانسه برمی‌گردد و تولید آن الهام گرفته از سبک آشپزی فرانسوی‌هاست که پخت غذا را با تمرکز بر یک قابلمه انجام می‌دادند. برای پخت و پز خوراك‌هايي همچون انواع خورش، می‌توان از این قابلمه استفاده کرد. بافت داخلی از لعاب است کمک می‌کند تا عصاره خوراك‌ها در حین پخت حفظ شود و در طعم نهایی غذا تاثیر بگذارد.

تابه گریل
این تابه برای افرادی که از روش گریل کردن در پخت و پز زیاد استفاده می‌کنند،مناسب است. گرما و حرارت را به‌خوبی حفظ می‌کند و رگه گریل را به‌خوبی روی غذاهای پروتئینی و سبزیجات می‌اندازد. از مواد پُر سُس در تهیه غذا استفاده می‌کنید باید گفت که لک و سس، به‌راحتی از این ظروف پاک می‌شود.
تابه سرخ کردن
متوجه تفاوت‌های آن با تابه چدنی معمولی می‌شوید، این تفاوت را ابتدا از شنیدن صدای جلز و ولز هنگام سرخ کردن در می‌یابید.حرارت را به‌طور یکدست در تمام سطح ظرف پخش می‌کند، برای سرخ کردن سبزیجات و مواد پروتئین و حتی سرخ کردن تخم‌مرغ هم گزینه مناسبي است.

سپاس از توجه شما

همه توضیحات ...