جوجه دودی بینظیر مهیار، روش تهیه آسان با منقل معمولی ذغالی خانگی
تقدیم به عزیزانی که از روشهای تکراری طبخ مرغ به ستوه آمده و به دنبال کشف طعمهای جدید و بینظیر هستند. در آموزشهای قبلی، روش تهیه مرغ باربکیوی دودی با استفاده از باربکیوی ذغالی تقدیم شد. با توجه به سوالات متعدد همراهان ما در مورد امکان انجام این روش دودی کردن و بریان کردن با استفاده از منقل معمولی، خدمتگذار شما این ویدیوی آموزشی را تقدیم علاقهمندان دانشگاه آتش یامی گسترونومی مینماید.
توضیح مهم: روش نمک سود کردن و طعم دهی عمقی در محلول براین ۷٪ و پاره ای توضیحات مهم دیگر در این ویدیو ارايه شده و اطلاع از این نکات، پیشنیاز مهم این رسپی پخت میباشد
ژامبون دودی بوقلمون و مرغ دودی درسته،...
استفاده از جوجه ۱ کیلوگرمی (اکبرجوجه) برای این رسپی توصیه می شود
مدت زمان براینینگ، ۱.۵ الی ۲ ساعت
زمان پخت: حدودا ۱:۴۵ دقیقه
این جوجه را با کته معطر و سس رب انار و سیر ویژه مهیار نوش جان کنید
آموزش تهیه سس ساده و خوشمزه انار و سی...
توضیح مهم: روش نمک سود کردن و طعم دهی عمقی در محلول براین ۷٪ و پاره ای توضیحات مهم دیگر در این ویدیو ارايه شده و اطلاع از این نکات، پیشنیاز مهم این رسپی پخت میباشد
ژامبون دودی بوقلمون و مرغ دودی درسته،...
استفاده از جوجه ۱ کیلوگرمی (اکبرجوجه) برای این رسپی توصیه می شود
مدت زمان براینینگ، ۱.۵ الی ۲ ساعت
زمان پخت: حدودا ۱:۴۵ دقیقه
این جوجه را با کته معطر و سس رب انار و سیر ویژه مهیار نوش جان کنید
آموزش تهیه سس ساده و خوشمزه انار و سی...
همه توضیحات ...