آموزش بیسکوییت ساده پذیرایی فقط با چند قلم مواد اولیه Simple biscuits

rose.cake.academy
rose.cake.academy
ممنون میشم جهت حمایت و ارتقای کانال یوتیوب ، ویدیو ها رو لایک کنید و یا اگه کانال دارید سابسکرایب کنید♥️ ...
ممنون میشم جهت حمایت و ارتقای کانال یوتیوب ، ویدیو ها رو لایک کنید و یا اگه کانال دارید سابسکرایب کنید♥️


#بیسکوییت_کره_ای
#شیرینی_کره_ای
#شیرینی_نوروزی
مواد لازم:
۳۰۰ گرم کره یا مارگارین نرم
۱۲۰ گرم پودر قند نرم الک شده
۴۰۰ گرم آرد الک شده
۲ ق غ پودر کاکائو
۲ عدد زرده تخم‌مرغ
وانیل
یک پنس نمک
شکلات تخته ای و ترافل برای تزیین
کره رو از قبل بیرون از یخچال گذاشته تا کمی نرم بشه پودر قند رو با کره ۵ دقیقه هم بزنید تا خامه ای شکل و سبک بشه
زرده های تخم مرغ و وانیل رو اضافه کرده و دو دقیقه هم بزنید تا کاملا یکدست بشه
آرد و نمک رو الک کرده و کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر در ظرف جمع بشه.
خمیر را با ترازو وزن کرده و دو قسمت کنید و به یکی دو ق غ پودر کاکائو زده و با نوک انگشت کمی ورز بدید مواظب باشید به روغن نیوفته.
خمیرها را توی نایلون گذاشته و یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
بعد مقداری از خمیر رو بین نایلون به وسیله وردنه باز کنید و با کاتر دلخواه قالب بزنید و توی سینی فر که از قبل کاغذ روغنی انداخته اید بچینید.
وسطشون رو با ماسوره یا نی یا هر وسیله دیگه ای سوراخ بزنید.
با دمای ۱۷۵ درجه در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا وقتی که زیر شیرینی ها کمی طلایی بشه .
بذارید کنار تا خوب خنک بشه در این حین شکلات تخته ای رو روی بخار آب بن ماری کنید و با کمی روغن مایع رقیق کنید و ته قیف رو یک میل قیچی کنید و روی شیرینی ها خط بندازید و با ترافل تزیین کنید.
بیسکوییت ها رو میتونید توی ظرف در دار توی یخچال یا فریزر نگهداری کنید.
نوش جان 🌹

#شیرینی_نوروزی_رز_کیک
#شیرینی_خشک #شیرینی_عید #شیرینی_پزی #شیرینی_عید_نوروز #بیسکوییت #بیسکوییت_کره_ای

آموزش درست کردن شیرینی نخودچی بازاری مخصوص نوروز 👇
آموزش شیرینی نخودچی بازاری مخصوص نورو...

آموزش شیرینی رینگ آجیلی 👇
Video


Thank you for supporting and promoting your YouTube channel, like the videos or if you have a channel, subscribe ♥ ♥


ingredients:
300 grams of soft butter or margarine
Sift 120 grams of soft powdered sugar
400 grams of sifted flour
2 tablespoons cocoa powder
2 egg yolks
 vanilla
A pinch of salt
Chocolate bars and truffles to decorate
Put the butter out of the refrigerator beforehand to soften it a little. Mix the powdered sugar with the butter for 5 minutes until it becomes creamy and light.
Add the egg yolks and vanilla and stir for two minutes until smooth
Sift the flour and salt and add little by little to the ingredients to gather the dough in the bowl.
Weigh the dough with a scale and divide it into two parts and beat one or two tablespoons of cocoa powder and knead a little with your fingertips, being careful not to add oil.
Put the dough in nylon and leave it in the refrigerator for an hour.
Then open some dough between the nylon with a rolling pin and mold it with the desired cutter and put it in the oven tray that you have already put greaseproof paper.
Pierce the middle with a pipe or straw or any other tool.
Bake in a preheated oven at 175 degrees for 15 minutes until slightly golden under the pastry.
Leave it to cool well. Meanwhile, put the chocolate bar on the steam of water and dilute it with a little liquid oil, cut the bottom of the funnel with a pair of scissors, draw a line on the sweets and decorate with truffles.
Biscuits can be stored in a container with a door in the refrigerator or freezer.


#biscuit_recipe #simple_cooking #buttercookies
#cookie  


Learning to make market chickpeas for Nowruz 👇
آموزش شیرینی نخودچی بازاری مخصوص نورو...

Nut ring sweets training 👇
Video

همه توضیحات ...