ابوبکرکشون مبارک🎈🎈سخنرانی برائتی شیخ مصطفی خبازیان🌺🍃توضیحات ویدیو را بخوانید

تولی و تبری واجب است
تولی و تبری واجب است
محمد ابن ابوبکر رضوان الله علیه میگوید:ابوبکر(لعنت الله علیه) در هنگام مردن چنین می گفت: ای وای هلاک شدم، ای وای از عذاب. عم ...
محمد ابن ابوبکر رضوان الله علیه میگوید:
ابوبکر(لعنت الله علیه) در هنگام مردن چنین می گفت: ای وای هلاک شدم، ای وای از عذاب. عمر (لعنت الله علیه)به او گفت:به چه دلیل چنین می گویی؟ گفت: اینجا رسول خدا و علیّ بن ابی طالب می باشند و مرا به آتش وعده می دهند. به همراه ایشان همان صحیفه ای است که ما در کعبه نسبت به آن پیمان بستیم! رسول خدا صلّی الله علیه و آله به من می فرماید: تو به این صحیفه عمل کردی و علیه ولیّ الله اقدام کردی. تو و رفیقت را به آتش جهنّم در پایین ترین طبقه آن بشارت می دهم.
وقتی عمر این سخن را از ابوبکر شنید، بیرون رفت و گفت: هذیان می گوید. ابوبکر گفت: به خدا قسم، هذیان نمی گویم. عمر به حاضرین مجلس گفت: ابوبكر هذيان مي گويد. آنچه از او می شنوید، پنهان کنید تا اهل این خانه(یعنی امیرالمؤمنین علیه السلام و خاندانش) شما را نکوهش نکنند. پس عمر به همراه برادرم و عایشه رفتند وضو بگیرند تا نماز بخوانند. در این هنگام من چیزی از پدرم شنیدم که آنها نشنیدند. وقتی تنها شدیم، به پدرم گفتم: بگو: لا اله الاّ الله، گفت: نمی گویم و اصلا بر آن قدرت و توانایی ندارم تا وارد آتش شوم و به درون تابوت بروم. وقتی از تابوت نام برد، گمان کردم هذیان می گوید و لذا گفتم: منظورت کدام تابوت است؟ گفت: تابوتی از آتش با قفلهای آتشین که در آن دوازده مرد قرار می گیرند که من و رفیقم که اینجا بود، از آن دوازده نفریم. گفتم: عمر را می گویی؟ گفت: بله. آن تابوت در چاهی در جهنّم است و سنگی در بالای آن چاه قرار دارد. گفتم: هذیان می گویی؟ گفت: به خدا قسم هذیان نمی گویم. خدا پسر صُهاک را لعنت کند. او کسی است که بعد از آمدن ذکر(امیرالمؤمنین علیه السلام) مرا گمراه نمود، و لذا بد همراهی بود. پس ابوبکر گونه اش را به زمین چسباند و پیوسته می گفت: ای وای هلاک شدم، ای وای از عذاب تا آن که خوابش برد. در این هنگام عمر(لعنت الله علیه) داخل شد و گفت: آیا بعد از رفتن ما، چیزی به تو گفت؟ من هم همه آنچه دیدم را نقل کردم. پس گفت: آنچه دیدید پنهان کنید، زیرا همه اش هذیان است، و شما خانواده ای هستید که به گفتن هذیان در وقت مردن، مشهورید!!!! پس عمر به من گفت: تو را برحذر می دارم که آنچه شنیده ای نقل کنی. زیرا علیّ بن ابی طالب و اهل بیتش به واسطه این سخن، شماتت می کنند.

💠♦️💠♦️💠
رسیدن به مراحل «صلاح» و «معرفت» و «تصدیق» از طریق تسلیم شدن به اوامر خدا و رسول (صلی الله علیه و آله)و ایمان و عمل صالح، مقدمه‌ی رسیدن به ولایت الهی اهل بیت (علیهم السلام)
عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام قَالَ: إِنَّكُمْ لَا تَكُونُونَ صَالِحِينَ حَتَّى تَعْرِفُوا وَ لَا تَعْرِفُونَ حَتَّى تُصَدِّقُوا وَ لَا تُصَدِّقُونَ حَتَّى تُسَلِّمُوا أَبْوَاباً أَرْبَعَةً لَا يَصْلُحُ أَوَّلُهَا إِلَّا بِآخِرِهَا ضَلَّ أَصْحَابُ الثَّلَاثَةِ وَ تَاهُوا تَيْهاً بَعِيداً إِنَّ اللَّهَ تَبَارَكَ وَ تَعَالَى لَا يَقْبَلُ إِلَّا الْعَمَلَ الصَّالِحَ وَ لَا يَتَقَبَّلُ اللَّهُ إِلَّا بِالْوَفَاءِ بِالشُّرُوطِ وَ الْعُهُودِ وَ مَنْ وَفَى اللَّهَ بِشُرُوطِهِ وَ اسْتَكْمَلَ [اسْتَعْمَل‏] مَا وَصَفَ فِي عَهْدِهِ نَالَ مَا عِنْدَهُ وَ اسْتَكْمَلَ وَعْدَهُ إِنَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ أَخْبَرَ الْعِبَادَ بِطَرِيقِ الْهُدَى وَ شَرَعَ لَهُمْ فِيهَا الْمَنَارَ وَ أَخْبَرَهُمْ كَيْفَ يَسْلُكُونَ فَقَالَ وَ إِنِّي لَغَفَّارٌ لِمَنْ تابَ وَ آمَنَ وَ عَمِلَ صالِحاً ثُمَّ اهْتَدى‏...

💠 از امام صادق علیه السلام روایت شده که ایشان فرمود:
شما صالح نخواهید شد تا اینکه شناخت و معرفت بیابید، و معرفت نیابید تا اینکه تصدیق کنید، و تصدیق نکنید تا اینکه تسلیم شوید، ابوابی چهارگانه‌اند که اول‌شان جز به همراه آخرشان سامان نیابد. اهالیِ آن سه [که به مرحله‌‌ی نهایی صلاح نرسیدند] گمراه گشته و به حیرتی دور و دراز دچار شدند.

خدای متعال جز عمل صالح را قبول نمی‌کند و جز وفای به شروط و عهود را نمی‌پذیرد، و هر کس نسبت به شروط خداوند وفا کند و به آنچه در عهدش وصف کرده عمل کند به پاداش‌هایی که نزد اوست دست یافته و وعده‌ی الهی را دریابد.

خداوند عزّ و جلّ بندگان را به طریق هدایت آگاه کرده و ستون‌های نور را در آن برایشان ظاهر ساخته و ایشان را با خبر ساخته که چگونه راه بپیمایند و فرموده: إِنِّي لَغَفَّارٌ لِمَنْ تابَ وَ آمَنَ وَ عَمِلَ صالِحاً ثُمَّ اهْتَدى‏ - من آمرزنده‌ام برای کسی که توبه کند و ایمان بیاورد و عمل صالح انجام دهد آنگاه [به ولایت اهل بیت] هدایت شود...



الكافي (ط - الإسلامية)، ج‏2، ص48
بحار الأنوار (ط - بيروت)، ج‏66

💠♦️💠♦️💠♦️
دشمنی با اهل بیت (علیهم السلام) در اثر ترک تبعیت از ایشان:
عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام:
وَ اللَّهِ لَا يُطِيعُ اللَّهَ عَبْدٌ أَبَداً إِلَّا أَدْخَلَ اللَّهُ عَلَيْهِ فِي طَاعَتِهِ اتِّبَاعَنَا وَ لَا وَ اللَّهِ لَا يَتَّبِعُنَا عَبْدٌ أَبَداً إِلَّا أَحَبَّهُ اللَّهُ وَ لَا وَ اللَّهِ لَا يَدَعُ أَحَدٌ اتِّبَاعَنَا أَبَداً إِلَّا أَبْغَضَنَا وَ لَا وَ اللَّهِ لَا يُبْغِضُنَا أَحَدٌ أَبَداً إِلَّا عَصَى اللَّهَ وَ مَنْ مَاتَ عَاصِياً لِلَّهِ أَخْزَاهُ اللَّهُ وَ أَكَبَّهُ عَلَى وَجْهِهِ فِي النَّار.
💠 امام صادق علیه السلام فرمود:
به خدا سوگند هیچگاه بنده‌ای خدا را اطاعت نکند جز آنکه خداوند در طاعتش پیروی از ما [اهل بیت] را داخل کند.
و به خدا قسم هیچگاه بنده‌ای از ما پیروی نکند جز آنکه خداوند او را دوست بدارد.
و به خدا هیچگاه احدی پیروی از ما را رها نکند جز آنکه ما را دشمن بدارد.
و به خدا هیچگاه کسی ما را دشمن ندارد جز آنکه خدا را عصیان و سرپیچی کرده است و هر کس در حال عصیان و سر پیچی از خداوند بمیرد خدا او را خوار و رسوا گرداند و با صورتش او را در آتش اندازد.

الكافي (ط - الإسلامية)، ج‏8، ص14
بحار الأنوار (ط - بيروت)، ج‏75، ص224

همه توضیحات ...