اموزش کاپ کیک ولنتاین
مواد لازم :
تخم مرغ : ۳ عدد
شکر : ۲۰۰ گرم
معادل یک لیوان سرخالی
روغن مایع : سه چهارم لیوان «پیمانه استاندارد»
ماست : سه چهارم لیوان «پیمانه استاندارد»
آرد : ۲۵۰ گرم
معادل دو لیوان «یا همان پیمانه استاندارد» حتما ارد کیک و شیرینی استفاده شود
بکینگ پودر : ۱ قاشق مرباخوری
وانیل : یک قاشق چایخوری
رنگ ژله ای خوراکی
پودر کاکائو : ۱ قاشق جایخوری
۱_ فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد رو شن کرده سپس تخم مرغ ،شکر و وانیل را تا سفید شدن رنگشان هم بزنید.
۲_ماست ،روغن مایع ،پودر کاکائو و رنگ ژله ای اضافه کرده هم بزنید.
۳_ارد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده در سه مرحله روی مواد الک کرده هم بزنید .
۴_مواد را داخل قالب ریخته «دوسوم قالب پر شود»و در طبقه وسط فر که از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم شده بمدت بیست و پنج دقیق
تخم مرغ : ۳ عدد
شکر : ۲۰۰ گرم
معادل یک لیوان سرخالی
روغن مایع : سه چهارم لیوان «پیمانه استاندارد»
ماست : سه چهارم لیوان «پیمانه استاندارد»
آرد : ۲۵۰ گرم
معادل دو لیوان «یا همان پیمانه استاندارد» حتما ارد کیک و شیرینی استفاده شود
بکینگ پودر : ۱ قاشق مرباخوری
وانیل : یک قاشق چایخوری
رنگ ژله ای خوراکی
پودر کاکائو : ۱ قاشق جایخوری
۱_ فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد رو شن کرده سپس تخم مرغ ،شکر و وانیل را تا سفید شدن رنگشان هم بزنید.
۲_ماست ،روغن مایع ،پودر کاکائو و رنگ ژله ای اضافه کرده هم بزنید.
۳_ارد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده در سه مرحله روی مواد الک کرده هم بزنید .
۴_مواد را داخل قالب ریخته «دوسوم قالب پر شود»و در طبقه وسط فر که از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم شده بمدت بیست و پنج دقیق
همه توضیحات ...