Persian Baar Syrup / Golden Syrup شربت بار - آموزش شربت بار با تمام نکاتی که باید بدانید
How to make Persian style Golden Syrup/ Baar Syrup
آموزش شربت بار با تمام نکاتی که باید بدانید
(درصورتی که هم برای زولبیا و هم بامیه شربت درست میکنید مواد رو دو برابر کنید.)
مواد لازم:
آب ۱پیمانه - ۲۱۰میل
شکر ۱/۲ ۲ پیمانه - ۵۰۰گرم
آبلیمو ۱ ق غ - ۱۵میل
گلوکز شفاف ۲ ق غ - ۴۰گرم
زعفران دم کرده ۱ ق غ - ۱۵میل
هل ۵ عدد یا گلاب ۱ ق غ و یا هردو در صورت تمایل
Ingredients:
2 1/2 cups - 500g Sugar
1 cup - 210ml Water
1 Tbs - 15ml Lemon Juice
2 Tbs - 40g Glucose Syrup
5 Cardamom Pods or 1Tbs Rose water or both
1 Tbs - 15ml Saffron water
آموزش شربت بار با تمام نکاتی که باید بدانید
(درصورتی که هم برای زولبیا و هم بامیه شربت درست میکنید مواد رو دو برابر کنید.)
مواد لازم:
آب ۱پیمانه - ۲۱۰میل
شکر ۱/۲ ۲ پیمانه - ۵۰۰گرم
آبلیمو ۱ ق غ - ۱۵میل
گلوکز شفاف ۲ ق غ - ۴۰گرم
زعفران دم کرده ۱ ق غ - ۱۵میل
هل ۵ عدد یا گلاب ۱ ق غ و یا هردو در صورت تمایل
Ingredients:
2 1/2 cups - 500g Sugar
1 cup - 210ml Water
1 Tbs - 15ml Lemon Juice
2 Tbs - 40g Glucose Syrup
5 Cardamom Pods or 1Tbs Rose water or both
1 Tbs - 15ml Saffron water
همه توضیحات ...