طرز تهیه پاستا پنه با سس آلفردو | نکته به نکته و رستورانی

5,639 بازدید
بیشتر
Behnam rostami
Behnam rostami
پاستاى پنّه با سس آلفردو به نظر خيليا يكى از خوشمزه ترين پاستاهاستاسم پنّه هم برگرفته از ظاهر اين پاستاست كه دو سرش شبيه مدا ...
پاستاى پنّه با سس آلفردو به نظر خيليا يكى از خوشمزه ترين پاستاهاست
اسم پنّه هم برگرفته از ظاهر اين پاستاست كه دو سرش شبيه مداده، البته اگه تا حالا بدون تشديد اسمش رو ميگفتين بايد خدمتتون عرض كنم كه راستش اصلاً معنى خوبى نداره 🙈
مقدار مواد لازم برای سه نفر:
پاستا : ۲۵۰ گرم
فیله مرغ: ۲۰۰ گرم
قارچ: ۲۰۰ گرم
کره: ۳۰ گرم
خامه: ۲۰۰ گرم
پنير پارمسان : ۱۰۰ گرم
جعفرى خرد شده سه قاشق غذاخورى
پودر سير يك قاشق چايخورى
روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
لیمو ترش یک عدد
پیازچه چهار عدد
سیر دو حبه
شیر نصف استکان
اولین کاری که میکنیم مزه دار کردن مرغ هاست که پیشنهاد میکنم حتما از یک ساعت قبل فیله ی مرغ رو با پیازچه خرد شده ، سیر رنده شده ، جعفری خرد شده ، نمک و فلفل سیاه و روغن زیتون و آبلیمو مزه دار کنید. و بعد اونها رو بدون روغن تفت بدید. حدودا هشت دقیقه.
برای درست کردن یه سس خوشمزه یعنی سس آلفردو ، سی گرم كره رو روى حرارت كم آب كنيد و قارچ ها رو توش تفت بدید ، خامه رو بهش اضافه كنيد و با همون حرارت كم هم اش بزنيد تا يكدست بشه، کمی هم شیر میتونین به خامه اضافه کنین. بعد يك قاشق چايخورى پودر سير و پنير پارمسان رو هم بهش اضافه كنيد و همچنان اروم هم بزنيد و وقتى يكدست شد دو قاشق جعفرى خرد شده رو هم بهش اضافه كنيد و مخلوطش كنيد، خيلى هم روى شعله نذارين كه سفت بشه. همين كه مخلوط و يكدست شد يعنى سس آلفردوى ما آماده س.
حالا پاستاهايى كه آبكش كردين و مرغی که تفت دادین و كنار گذاشتين رو به سس آلفردويى كه درست کردین اضافه کنین و روی حرارت همشون بزنین تا جایی که مواد کاملا به خورد هم برن و سوراخ های پاستای پنه به سس آلفردو آغشته بشه.
پاستاى پنّه با سس آلفردوى ما آماده س😍
نوش جانتون ❤️
شما پاستاى غرق سس دوست دارين يا كم سس؟ 🤔

همه توضیحات ...