آموزش شیرینی زعفرانی نرم و خوشمزه Saffron sweets

273 بازدید
بیشتر
rose.cake.academy
rose.cake.academy
ممنون میشم جهت حمایت و ارتقای کانال یوتیوب ، ویدیو ها رو لایک کنید و یا اگه کانال دارید سابسکرایب کنید♥️ ...
ممنون میشم جهت حمایت و ارتقای کانال یوتیوب ، ویدیو ها رو لایک کنید و یا اگه کانال دارید سابسکرایب کنید♥️

#شیرینی_زعفرانی
مواد لازم:
۸۰ گرم کره نرم
۱۰۰ گرم پودر قند
۱ عدد تخم‌مرغ
۱ ق غ زعفران ساییده شده غلیظ
۱ ق م بیکینگ پودر
کمی وانیل
۲۰۰ گرم آرد
📍بافت این شیرینی نرم و کوکی ماننده بجای کره میتونید از روغن اصیل یا روغن جامد که قبلاً صاف شده استفاده کنید.

کره رو با پودر قند خوب هم بزنید تا کاملا کرم و سبک بشه
تخم‌مرغ و وانیل رو اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید تا کاملا یکدست بشه.
زعفران رو هم اضافه کنید و مخلوط کنید.
آرد رو با بیکینگ پودر مخلوط کرده و الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد.
اندازه یک گردو از خمیر بردارید و توی دست گرد کنید و توی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید.
مهر رو اول توی آرد بزنید و آرد اضافی رو بتکونید و روی شیرینی ها بزنید.
میتونید هم با دست کمی پهن کنید و با چاقو یا ته ماسوره طرح بزنید.
روشون تخم خرفه یا پودر پسته بریزید و با دمای ۱۸۰ درجه در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا زیرشون کمی طلایی بشه.
حتما امتحانش کنید عطر و طعمش بینظیره👌


Thank you for supporting and promoting your YouTube channel, like the videos or if you have a channel, subscribe ♥ ♥


ingredients:
80 grams of soft butter
100 grams of powdered sugar
1 egg
1 tbsp concentrated ground saffron
1 tbsp baking powder
A little vanilla
200 grams of flour
📍The texture of this soft and cookie-like pastry, instead of butter, you can use genuine oil or solid oil that has already been refined.

Mix the butter with the powdered sugar well until it is completely creamy and light
Add the eggs and vanilla and mix well again until smooth.
Add saffron and mix.
Mix the flour with the baking powder and sift it and add it to the ingredients little by little to get a soft dough.
Take the size of a walnut from the dough and roll it in your hand and put it in the oven tray where you have put greaseproof paper.
Put the seal in the flour first and knead the extra flour and put it on the sweets.
You can also flatten it a little by hand and draw with a knife or the bottom of a pipe.
Add portulaca oleracea seeds or pistachio powder and cook at 180 degrees in a preheated oven for 15 minutes until slightly golden.
Be sure to try it, its aroma and taste are unique

همه توضیحات ...