فرم دادن خامه صبحانه بسیار عالی و کاربردی

کتاب آشپزی CookeryBook
کتاب آشپزی CookeryBook
...
#فرم_دادن_خامه
مواد لازم :
خامه صبحانه۲۰۰ گرم(یک پاکت)
پودر خامه ۳قاشق غذاخوری(میتونین از لوازم قنادی فروشی ها تهیه کنین)
پودر قند یک چهارم پیمانه
وانیل نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه :
خامه را با پودر قند ، پودر خامه ، وانیل با چنگال مخلوط کنید و نیم ساعت درفریزر بگذارید.
بعد نیم ساعت از فریزر خارج کنید با چنگال هم بزنید و نیم ساعت دیگه داخل فریزر بذارید.
بعد نیم ساعت دو باره با چنگال هم بزنید و نیم ساعت دیگه در فریزر بذارید.
کلا یک ساعت و نیم زمان بدین تا خامه نیمه منجمد شود.
بار آخر از فریزر خارج کردین با چنگال هم بزنید و دو دقیقه با دور تند همزن بزنید.
با لیسک خامه را در ظرف جمع کنید و دو دقیقه دیگر بزنید.
وقتی خامه زده شده از براقی افتاد و روش شیار افتاد خامه آماده س نوش جان.

@Cookerybook2

.
Instagram: cookerybook2
.
اگر دوست دارین آموزش های این پیج را دنبال کنید لطفا
کلیک کنید  SUBSCRIBED روی
و زنگوله را فعال کنید تا آموزش های ما برای شما ارسال شود از همراهیتان سپاسگزارم

همه توضیحات ...