کباب تابه ای - کباب آدانا - کباب ادانای تابه ای با شف میدانچی - Adana kebab

Chef Meidanchi شف میدانچی
Chef Meidanchi شف میدانچی
آدانا ...
آدانا #کبابی است که از کاردی شدن گوشت درست شده است که شبیه به #کباب_کوبیده در #غذای_ایرانی است و من امروز #طرز_تهیه کباب ادانا تابه ای را با شما به اشتراک می گذارم

این غذا از روی آدانا، پنجمین شهر بزرگ #ترکیه  نام‌گذاری شده است و در ابتدا به نام «کیما کباب» (به معنای : #کباب گوشت چرخ کرده) در آدانا-مرسین و استان‌های جنوب شرقی ترکیه شناخته می‌شد
کباب ها معمولا از گوشت گوسفند نر و دنبه تهیه می شوند

این کباب در منطقه از مرسین در ترکیه تا کرکوک در عراق و حلب در سوریه را درست می شود. به گفته بسیاری از نویسندگان، این کباب از تلفیقی از فرهنگ #ترکی و عرب متولد شده است. گفته می شود که بیرجیک که زمانی محل مهمی در ایالت حلب بود، خالق همین نوع کباب بوده است. نسخه ای که امروزه در استان آدانا تهیه و مصرف می شود نیز سابقه ای ریشه در فرهنگ مدرن ترکیه دارد

#mypersianfamily
#Chef_Meidanchi
#شف_میدانچی
________________________________________________

⚜️مواد لازم برای ٤ سیخ کباب ⚜️

▪︎ ٤٠٠ گرم گوشت گاو ٢٠ درصد چربی
▪︎ ٣ حبه سیر
▪︎ ١ عدد پیاز متوسط
▪︎ جعفری به میزان دلخواه
▪︎ ١ عدد فلفل سبز
▪︎ ١ عدد فلفل چیلی قرمز
▪︎ نصف قاشق غذاخوری رب پاپریکا
▪︎ یک ونیم قاشق چایخوری نمک
▪︎ یک قاشق چای‌خوری پودر فلفل قرمز
▪︎ کره به میزان دلخواه برای رومال کباب
▪︎ جعفری، پیاز و سماق برای سالاد

________________________________________________

🔆کانال یوتیوب 🔆
https://www.seevid.ir/api/yid/MyPersianFa...

🔅کانال اینستاگرام 🔅
Instagram: my.persian.family

________________________________________________

🎼🔱 Music by Epidemic Sound🔱 🎼
https://www.epidemicsound.com/referra...
________________________________________________

♡ به خانواده ایرانی من خوش آمدید و ممنون که به کانال ما سر میزنید♡

همه توضیحات ...