ژلاتین _نکته دوم دسرها
.
نکات طلایی ژلاتین🍮
این پست برای خودت حتما ذخیره کن لازمت میشه،فقط نکات آخر کپشن👇😎🤓چه سمیِ🤯
@hello_ashpazi
@hello_ashpazi
🔴🔴🔴 ژلاتین ماده غذایی پر کاربردی است که در تهیه دسرها و شیرینیها از آن استفاده میشود.
ژلاتین از هیدرولیز استخوان و غضروفهای بدن گاو به دست می آید🐮🐄
پس از سال 1889 این ماده به تمام جهان صادر شد .
ژلاتین برای بسته شدن کرم یا ژله مصرف میشود .
🔴🔴انواع ژلاتین :
پودر ژله
ورق ژلاتین
آگارآگار
🔴تفاوت پودرژله و ژلاتین :
هر دو اینها از کلاژن حیوانات تهیه شده اند .
پودرژلاتین ;ژلاتینی است که خشک شده و به دانه های ریز تبدیل شده و مزیت آن پراکندگی یکنواخت آن در ظرف است .
ورقه های ژلاتین هم ژلاتینی است که روی ورق خشک شده است .
تنها تفاوتی که بین ورقه ژلاتین و پودر آن وجود دارد این است که استفاده از ورقه های ژلاتین محصول نهایی را روشن تر و شفاف تر می کند .
ژلاتین گیاهی نداریم اما آگار (نوعی جلبک ) و پکتین (کربو هیدرات گیاهی )ازجمله ترکیباتی هستند که میتوان جایگزین ژلاتین کرد .
🔴🔴🔴نکات خیلی مهم👇🔴🔴🔴
ورقهای ژلاتین در دو سایز بزرگ 4گرمی و کوچک 2 گرمی موجود است
1 ق م پودر ژلاتین 4 گرم
1ق غ پودر ژلاتین معادل 5/7گرم است .
هر دو ورق ژلاتین بزرگ را میتوان معادل 1 قاشق غ پودر ژلاتین در نظر گرفت .
4 ورق ژلاتین کوچک معادل 1 ق غ پودر ژلاتین است (8گرم )
🔴🔴نکات مهمتر👇
به ازای هر مقدارپودر ژلاتین باید دو برابرش آب بریزین و بعد بگذارین روی بخار آب تا بصورت مایع بشه
مثلا به ازای هر یک ق غ پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری آب باید بریزیم و بن ماری کنیم
همیشه دمای ژلاتین و دمای مایعی که می خوایم ژلاتین رو بهش اضافه کنیم باید تقریبا برابر باشه تا ژلاتین نبره
ژلاتین اگر در مایع داغ ریخته شود تکه تکه یا اصطلاحا بریده می شود
پودر ژلاتین بصورت بارانی باید روی آب ریخته شود و بن ماری شود.
🔴آگار آگار چیست ؟؟پست قبل مفصل درباره آگار آگار صحبت کردیم🥰❤
@hello_ashpazi
@hello_ashpazi
#اموزش #نکته #اشپزی #شیرینی_نوروزی #آموزش_آشپزی #ژلاتین #آگار #پودر_ژله #پودر_ژلاتین #ژلهتزریقی #ژله_رنگی #شیرینیخانگی #شیرینی_بدون_فر
https://www.instagram.com/p/CbFpECiAj...
نکات طلایی ژلاتین🍮
این پست برای خودت حتما ذخیره کن لازمت میشه،فقط نکات آخر کپشن👇😎🤓چه سمیِ🤯
@hello_ashpazi
@hello_ashpazi
🔴🔴🔴 ژلاتین ماده غذایی پر کاربردی است که در تهیه دسرها و شیرینیها از آن استفاده میشود.
ژلاتین از هیدرولیز استخوان و غضروفهای بدن گاو به دست می آید🐮🐄
پس از سال 1889 این ماده به تمام جهان صادر شد .
ژلاتین برای بسته شدن کرم یا ژله مصرف میشود .
🔴🔴انواع ژلاتین :
پودر ژله
ورق ژلاتین
آگارآگار
🔴تفاوت پودرژله و ژلاتین :
هر دو اینها از کلاژن حیوانات تهیه شده اند .
پودرژلاتین ;ژلاتینی است که خشک شده و به دانه های ریز تبدیل شده و مزیت آن پراکندگی یکنواخت آن در ظرف است .
ورقه های ژلاتین هم ژلاتینی است که روی ورق خشک شده است .
تنها تفاوتی که بین ورقه ژلاتین و پودر آن وجود دارد این است که استفاده از ورقه های ژلاتین محصول نهایی را روشن تر و شفاف تر می کند .
ژلاتین گیاهی نداریم اما آگار (نوعی جلبک ) و پکتین (کربو هیدرات گیاهی )ازجمله ترکیباتی هستند که میتوان جایگزین ژلاتین کرد .
🔴🔴🔴نکات خیلی مهم👇🔴🔴🔴
ورقهای ژلاتین در دو سایز بزرگ 4گرمی و کوچک 2 گرمی موجود است
1 ق م پودر ژلاتین 4 گرم
1ق غ پودر ژلاتین معادل 5/7گرم است .
هر دو ورق ژلاتین بزرگ را میتوان معادل 1 قاشق غ پودر ژلاتین در نظر گرفت .
4 ورق ژلاتین کوچک معادل 1 ق غ پودر ژلاتین است (8گرم )
🔴🔴نکات مهمتر👇
به ازای هر مقدارپودر ژلاتین باید دو برابرش آب بریزین و بعد بگذارین روی بخار آب تا بصورت مایع بشه
مثلا به ازای هر یک ق غ پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری آب باید بریزیم و بن ماری کنیم
همیشه دمای ژلاتین و دمای مایعی که می خوایم ژلاتین رو بهش اضافه کنیم باید تقریبا برابر باشه تا ژلاتین نبره
ژلاتین اگر در مایع داغ ریخته شود تکه تکه یا اصطلاحا بریده می شود
پودر ژلاتین بصورت بارانی باید روی آب ریخته شود و بن ماری شود.
🔴آگار آگار چیست ؟؟پست قبل مفصل درباره آگار آگار صحبت کردیم🥰❤
@hello_ashpazi
@hello_ashpazi
#اموزش #نکته #اشپزی #شیرینی_نوروزی #آموزش_آشپزی #ژلاتین #آگار #پودر_ژله #پودر_ژلاتین #ژلهتزریقی #ژله_رنگی #شیرینیخانگی #شیرینی_بدون_فر
https://www.instagram.com/p/CbFpECiAj...
همه توضیحات ...