شیرینی پادرازی، شیرینی سنتی قزوین برای عید نوروز

Parvaneh Cooking
Parvaneh Cooking
از امروز تا عید نوروز آموزش غذا رو کنار میگذاریم و به درخواست شما دوستان عزیز شیرینی‌های عید رو آموزش میدیم. هفته قبل شیرینی کشم ...
از امروز تا عید نوروز آموزش غذا رو کنار میگذاریم و به درخواست شما دوستان عزیز شیرینی‌های عید رو آموزش میدیم. هفته قبل شیرینی کشمشی رو داشتیم و امروز هم می‌خواهیم با هم شیرینی پادرازی درست کنیم. این شیرینی که به قول بعضی‌ها ظاهرش خیلی شبیه نون بربری هست بسیار خوشمزه و مقوی هست به این دلیل که در داخل اون از سه نوع آرد استفاده میشه، آرد برنج، آرد نخودچی و آرد گندم. برای طعم دادن به این شیرینی معمولا از زنجبیل استفاده میشه اما اگر دوست داشته باشید میتونید به جای زنجبیل از هل یا وانیل هم استفاده کنید اما شکل سنتی اون با پودر زنجبیل هست.یک مزیت دیکه که این شیرینی داره این هست که میتونید از کره یا روغن و یا ترکیب این دوتا برای بخش روعنی اون استفاده کنید که دست شما رو باز میزاره که اگر کره دم دست نبود بتونید از روغن استفاده کنید یا برعکس و یا حتی اونها رو با هم ترکیب کنید.
شما می‌تونید این شیرینی رو حتی چند رنگ هم درست کنید یعنی ااگر کمی زعفرن به خمیر شیرینی اضافه کنید پادرازی نارنجی خواهید داشت و یا اگر پودر کاکائو اضافه کنید پادرازی قهوه ای و درکنار خمیر اصلی، سه رنگ خمیر دارید که میتونید اونها رو جدا جدا قالب بزنید یا خمیرها رو با هم ترکیب کنید تا یک ترکیب مرمری زیبا درست کنید.
از طرف دیگه هم اگر نخواهید خمیر رو با ووردنه پهن کنید و قالب بزنید می‌تونید توی درست به اونها فرم بدید که ما همه این حالت ها رو توی این ویدیو به شما نشون میدیم.
حالا اگر شما هم دوست دارید با شیرینی‌هایی که خودتون درست کردید از مهمون‌های عید پذیرایی کنید با ما هماره بشید تا یک شیرینی سنتی شهر قزوین رو با هم درست کنیم.
instagram:
https://instagram.com/shirpourparvane...

همه توضیحات ...