طرزتهیه/مربای خانگی/آموزش مربا/آموزش آشپزی ایرانی/مربا بدون شکرک/Homemade jam

Rihanna kitchen
Rihanna kitchen
مربای انبه یک مربای متفاوت و خاصه.مربای انبه مزه ای ملس داره.مربای انبه رو درست کن که عاشقش میشی.یه مربای متفاوت و خ ...
مربای انبه یک مربای متفاوت و خاصه.
مربای انبه مزه ای ملس داره.
مربای انبه رو درست کن که عاشقش میشی.
یه مربای متفاوت و خوشمزه آوردم واستون.
مواد لازم👇👇👇👇
انبه سبز ۱ کیلو
پودر قند یا پودر شکر یا پودر نبات به اندازه میزان انبه ها(یک کیلو انبه مساوی ۱ کیلو پودر قند)
آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
زعفران به میزان لازم
پودر هل ۱ قاشق چایخوری (اختیاری)
گلاب ۲ قاشق سوپخوری(اختیاری)

نکات تکمیلی 👇👇👇👇
■این مربا نیاز به آب نداره.
■اگر میخوای طعم مربا بیشتر به سمت شیرینی بره نصف  لیوان پودر قند رو بیشتر بریزید.و آبلیمو هم یه قاشق بیشتر از میزان کپشن.
■با انبه زرد هم میتونید این مربا رو درست کنید اما خب یه مقدار له و پوره مانند ممکنه بشه.
■زمان پخت حدود ۴۵ دقیق تا ۱ ساعت با شعله کم هست.نزارید زیاد آبش غلیظ بشه چون بعد از پخت هم غلظت قابل توجهی بدست میاد.
■توی ظرف در بسته تا چند ماه با خیال راحت توی یخچال نگهداری کن.

این مربای خوشمزه رو شیر کن واسه دوستانی که انبه دوست دارن🍋
🔴 با من همراه شو و سفره هاتو متفاوت بچین 🌱
@Rihannakitchen
@Rihannakitchen

Do you want a different jam?

Come on, you came right
I brought you a different and delicious jam.
You should definitely not look for duplicate jams. Create new and delicious jams and surprise everyone✌️
This jam has a sweet taste and I highly recommend making it for your breakfast.
Necessary materials
Green mango 1 kilo
Powdered sugar or powdered sugar or powdered sugar as much as mangoes (one kilo of mango equals 1 kilo of powdered sugar)
1 tablespoon lemon juice
Half a teaspoon of vanilla
Saffron as needed
1 teaspoon cardamom powder (optional)
2 tablespoons rose water (optional)

Additional tips 👇👇👇👇
This jam does not need water.
If you want the taste of the jam to be sweeter, add half a glass of powdered sugar and a spoonful more lemon juice than the caption.
You can also make this jam with yellow mangoes, but it may turn out to be a little pureed.
The cooking time is about 45 minutes to 1 hour with a low flame. Do not let the water thicken too much, because it will get a significant concentration after cooking.
Store it safely in the refrigerator for several months in a closed container.

Milk this delicious jam for friends who like mango
🔴 Come with me and set your table differently 🌱

@Rihannakitchen
@Rihannakitchen


#دستورآشپزی
#jam
#اشپزی_اسان
#مربا
#اشپزی_خونگی
#دستورپخت
#دستورغذا
#آشپزی_حرفه_ای

*****************************************************
مربا،انبه،مربای انبه، مربای خونگی، مربای خوشمزه، مربای خاص،مربای متفاوت، آشپزی، اشپزی، آشپزی خونگی، طعم متفاوت، آشپزی ایرانی، هنر ایرانی،آشپزی ایرونی،دستور پخت،دستور پخت مربا

*****************************************************

🔴 خوشحال میشم سابسکرایب کنید و همراه همیشگی کانال باشید 🌱

پیج اینستاگرام 👇👇👇👇

https://www.instagram.com/p/Cthiq1atS...

همه توضیحات ...