Persian Cuisine:آموزش آشپزی و شیرینی ایرانی و خارجی: مارمالاد سیب

ashpazi maman
ashpazi maman
11 بار بازدید - 2 سال پیش - مارمالاد سیبمواد لازم : سیب
مارمالاد سیب
مواد لازم :
سیب درشت : ۲ عدد
شکر:  ۱ لیوان فرانسوی
آب  : ۱لیوان
ژلاتین : ۱/۵ قاشق غذاخوری
سیب را پوست گرفته و خرد میکنیم و در ظرفی ریخته روی شعله گاز می‌گذاریم و آب را به آن اضافه میکنیم و می‌گذاریم بپزد وقتی سیب پخت شکر را اضافه میکنیم و سیب پخته را میکس میکنیم و می‌گذاریم تا غلیظ شود سپس ژلاتین که قبلا بصورت بن ماری درست کردیم داخل سیب اضافه میکنیم و حرارت شعله کم میکنیم بعداز۵ دقیقه گاز را خاموش میکنیم مارمالاد ما آماده
شده برای شیرینی مربایی


Apple marmalade
ingredients :
Large apple: 2 pieces
Sugar: 1 glass of French
Water: 1 glass
Gelatin: 1.5 tablespoons
Peel an apple, grate it and put it in a bowl on a gas flame. Add water to it and let it cook. When the apple is cooked, add the sugar, mix the cooked apple and leave it to thicken. We make it, add it to the apple and reduce the heat of the flame. After 5 minutes, turn off the gas. Our marmalade is ready.
For jam

Please do not forget to like, comment and subscribe
Follow my videos on my channel:
ucvelzp3vjm36d1qdnvjsqkg

persian cuisine recipes
persian cuisine documentary
persian cuisine dishes
cooking videos
cooking recipes
cooking asmr
آشپزی ایرانی
غذای ایرانی
غذای ایرانی برای خارجی ها
غذای ایرانی برای مهمانی
غذای سنتی ایرانی
غذای ساده و خوشمزه
آموزش آشپزی حرفه ای
آموزش آشپزی ساده
آموزش انواع غذاهای ایرانی
آموزش پختن قارچ
آموزش پختن گلپی
آموزش پختن برنج
فسنجون با مرغ
آموزش پخت کیک
آموزش پخت کله پاچه
2 سال پیش در تاریخ 1401/01/09 منتشر شده است.
11 بـار بازدید شده
... بیشتر