Traditional Persian Tea Bread. Delicious,melts in mouth. چای چورکی سنتی زنجان

LiliCandy
LiliCandy
Videos like this👉 ...
Videos like this👉 Traditional cookies(Ahari). کلوچه اهری
ویدیوهای شبیه این👆


Traditional Tea Bread/cookie From Zanjan( Iran)
(12 pieces)
ingredients:
2 eggs
220 g sugar
120 ml milk
120 ml liquid oil
600g white flour
1/5 tsp
1 tsp yeast powder
1 tsp cardamom
1 tsp vanilla
2 tablespoons rose water (optional)
1 teaspoon of brewed saffron(optional)+ 1 egg yolk for brushing
How to prepare:
Beat eggs, sugar, cardamom and vanilla powder well until they are combined. Then add milk, liquid oil and rose water. In a separate container, mix yeast powder, flour and baking powder and sift.  Then, in several steps, add flour mixture to the egg mixture and and mix until the dough does not stick to your hands. Place the dough in a greased container under the lid to rest for 1 hour (note: resting here does not mean an increase in volume). After resting, take rolls of 90-100g from the dough, shape it into oval rolls and open it in oval shape by a rolling pin.(thickness of 0,5 to 1 cm).   Place them on an oven tray covered with paper.  For brushing combine 1 egg yolk with 1 tsp brewed saffron saffron and 1 tbsp of liquid oil and brush it on the rolls. Sprinkle a little sesame or purslane seeds on it and bake in a preheated oven at 190 degrees for 15 to 20 minutes until the surface turns golden. This bread can be stored in a closed container in a cool place for up to a week.

چای چورگی زنجان(۱۲عدد)
مواد لازم:
تخم مرغ ۲عدد
شکر ۲۲۰گرم( ۱لیوان دسته دار فرانسوی ، سرپر)
شیر ۱۲۰ میلی لیتر(تقریبا نصف لیوان )
روغن مایع ۱۲۰ میلی لیتر( نصف لیوان)
آرد سفید ۶۰۰گرم(۴ لیوان دسته دار)
۱ قاشق مرباخوری (تقریبا ۱/۵ ق چ)بکینگپودر
۱ قاشق مرباخوری پودر خمیر مایه
۱ ق چ هل
۱ ق چ وانیل
۲ قاشق غذاخوری گلاب( اختیاری)
۱ ق چ زعفران دم شده و ۱ زرده تخم مرغ برای رومال (زعفران اختیاری)
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکرو پودر هل و وانیل را خوب بزنید تا ترکیب بشند. سپس شیر، روغن مایع و گلاب را اضافه ‌‌ترکیب کنید.در ظرفی جداگانه پودر مخمر و آرد و بکینگ‌پودر را ترکیب و الک کنید. سپس طی چند مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و تا جایی آرد به خورد آن دهید و ورز دهید که خمیر به دست نچسبد. خمیر را در ظرف چرب شده زیر درپوش قرار دهید تا ۱ ساعت استراحت کند( نکته: استراحت در اینجا به معنی افزایش حجم نیست).بعد از استراحت از خمیر چانه های ۹۰تا ۱۰۰گرمی بردارید، به شکل لوله های بیضی درآورید، با وردنه به شکل بیضی به ضخامت نیم تا ۱ سانت باز کنید.روی سینی فر پوشیده شده با کاغذ با فاصله بچینید. برای رومال ابتدا کمی روغن مایه با برس روی نان ها بزنید و سپس ۱ زرده تخم مرغ را با ۱ ق چ زعفران دم شده ترکیب و روی چانه ها بمالید.سپس با کمک چنگال روی آن خط (طرح بیاندازید). کمی کنجد با تخم خرفه روی آن بپاشید و در فر ۱۹۰ درجه ی از قبل گرم شده به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا سطح آن طلایی شود.این شیرینی در ظرف در بسته و در جای خنک تا یک هفته قابل نگهداری است.

#baking #recipes #lilicandy #bread #sweets #cakes #desserts #dietcookies #healthycookies #sugarfree
#glutenfree #flourless #eggless #fatfree #bread #healthybread #seededbread #fullcornbread #Lemonmuffins #muffins #chocolatemuffins #sourdough #sourdoughbread #artisanbread #walnutcookies #cottonbread #browine #brownies
#شیرینی_عید_نوروز #شیرینی_خشک #شیرینی_پزی  #گردویی #شیرینی_گردویی #گردویی_پفکی #نان_پنبه_ای
#براوني #برانی_شکلاتی

همه توضیحات ...