بیوشیمی کربوهیدرات و لیپید
آموزش بیوشیمی کربوهیدرات و لیپید - (برای مشاهده نسخه کامل آموزش به لینک زیر مراجعه کنید)
https://fdrs.ir.ir/6zcz
0:00:00 درس یکم: معرفی انواع کربوهیدراتها و آشنایی با آنها
0:17:46 درس دوم: انواع ایزومر فضایی کربوهیدراتها
0:32:32 درس سوم: انواع انانتیومرهای آلدوزها و کتوزها، حلقویشدن قندها، پیرانوزها و فورانوزها
بیوشیمی یا شیمی حیات، مطالعه فرایندهای شیمیایی در موجودات زنده با هدف شناخت ساختارهای زیستی و درک مکانیسمهای مولکولی در آنها است. از آنجا که علت بسیاری از بیماریها، نقص در یکی از مولکولهای زیستی مانند: پروتئینها، کربوهیدراتها، لیپیدها و اسیدهای نوکلئیک درون بدن است، بنابراین شناخت ساختار و عملکرد آنها میتواند به ما کمک کند تا داروی مناسب برای آن بیماریها را شناسایی کنیم. به عنوان مثال، اگر دانش لازم در مورد ساختار مولکولهای زیستی کرونا ویروس (COVID-19) که توانست بسیاری از افراد را در مدت زمان کم به کام مرگ بکشاند، داشته باشیم، امکان ساخت داروها و واکسنهای موثر فراهم میشود.
هدف از این فرادرس آموزش دو گروه مهم از ماکرومولکولهای زیستی، کربوهیدراتها و لیپیدها است و سعی شده است تا بدون نیاز به حفظ کردن ساختار و عملکرد آنها، مطالب را به صورت اصولی و پایهای و در عین حال به سادهترین حالت ممکن ارائه کنیم.
این آموزش به دو بخش تقسیم میشود: در بخش یکم به کربوهیدرات و در بخش دوم به لیپیدها میپردازیم که به طور کلی شامل: آشنایی با انواع کربوهیدراتها و لیپیدها، خصوصیات شیمیایی و فیزیکی آنها، نامگذاری و طبقهبندی کربوهیدراتها و لیپیدها، نحوه آنالیز آنها به کمک انواع روشهای موجود، شناخت لیپیدهای خوراکی و نقش آنها در سلامت جسمانی است.
آموزش بیوشیمی کربوهیدرات و لیپید - (برای مشاهده نسخه کامل آموزش به لینک زیر مراجعه کنید)
https://fdrs.ir.ir/6zcz
https://fdrs.ir.ir/6zcz
0:00:00 درس یکم: معرفی انواع کربوهیدراتها و آشنایی با آنها
0:17:46 درس دوم: انواع ایزومر فضایی کربوهیدراتها
0:32:32 درس سوم: انواع انانتیومرهای آلدوزها و کتوزها، حلقویشدن قندها، پیرانوزها و فورانوزها
بیوشیمی یا شیمی حیات، مطالعه فرایندهای شیمیایی در موجودات زنده با هدف شناخت ساختارهای زیستی و درک مکانیسمهای مولکولی در آنها است. از آنجا که علت بسیاری از بیماریها، نقص در یکی از مولکولهای زیستی مانند: پروتئینها، کربوهیدراتها، لیپیدها و اسیدهای نوکلئیک درون بدن است، بنابراین شناخت ساختار و عملکرد آنها میتواند به ما کمک کند تا داروی مناسب برای آن بیماریها را شناسایی کنیم. به عنوان مثال، اگر دانش لازم در مورد ساختار مولکولهای زیستی کرونا ویروس (COVID-19) که توانست بسیاری از افراد را در مدت زمان کم به کام مرگ بکشاند، داشته باشیم، امکان ساخت داروها و واکسنهای موثر فراهم میشود.
هدف از این فرادرس آموزش دو گروه مهم از ماکرومولکولهای زیستی، کربوهیدراتها و لیپیدها است و سعی شده است تا بدون نیاز به حفظ کردن ساختار و عملکرد آنها، مطالب را به صورت اصولی و پایهای و در عین حال به سادهترین حالت ممکن ارائه کنیم.
این آموزش به دو بخش تقسیم میشود: در بخش یکم به کربوهیدرات و در بخش دوم به لیپیدها میپردازیم که به طور کلی شامل: آشنایی با انواع کربوهیدراتها و لیپیدها، خصوصیات شیمیایی و فیزیکی آنها، نامگذاری و طبقهبندی کربوهیدراتها و لیپیدها، نحوه آنالیز آنها به کمک انواع روشهای موجود، شناخت لیپیدهای خوراکی و نقش آنها در سلامت جسمانی است.
آموزش بیوشیمی کربوهیدرات و لیپید - (برای مشاهده نسخه کامل آموزش به لینک زیر مراجعه کنید)
https://fdrs.ir.ir/6zcz
همه توضیحات ...