ساده ترین و خوشمزه ترین روش پخت کیک سیب😋😍 @ashpazi.foodspy

1,231 بازدید
بیشتر
ashpazi.foodspy
ashpazi.foodspy
.اینم از ساده ترین و خوشمزه ترین روش پختن کیک سیب خیس😍کنار چای هنگام غروب هم کلی مزه میده و میچسبه😋🆔 ...
.اینم از ساده ترین و خوشمزه ترین روش پختن کیک سیب خیس😍کنار چای هنگام غروب هم کلی مزه میده و میچسبه😋
🆔 @ashpazi.foodspy
.
مواد لازم👇
آرد قنادی: ۱۵۰ گرم(یک‌لیوان پر)
شکر: ۱۰۰گرم(نصف لیوان)
بکینگ پودر: ۸گرم(دو ق‌چ)
تخم مرغ بزرگ: ۳عدد(هم دمای محیط)
روغن مایع: ۱۱۰ میل(نصف لیوان)
سیب زرد یا قرمز: ۳عدد متوسط
.
مواد لازم برای مایع روی کیک👇
شیر: ۱۱۰ میل(نصف لیوان)
کره: ۳۰گرم(۲ق‌غ)
شکر ۲۵گرم(۲ق‌غ)
.
پوست سیب هارو میگیریم و هر کدام را ۸ قسمت میکنیم و مطابق فیلم خورد میکنیم.
آرد الک شده را با شکر و بکینگ پودر مخلوط میکنیم بعد تخم مرغ ها،روغن و وانیل را اضافه و خوب هم میزنیم تا مایع غلیظ و یک دستی داشته باشیم.
سیب هارو داخل مایه کیک میریزیم و مخلوط میکنیم.
کف و دیواره قالب کمربندی را با کاغذ روغنی میپوشونیم و مایه کیک را داخلش میریزیم.
ماکروفرو رو حالت کانوکشن میزاریم و با دمای ۱۵۰ درجه از یک ربع قبل گرم میکنیم.
قالب رو به مدت ۵۰ دقیقه داخلش میزاریم.
حالا شیر و شکر و کره را داخل شیرجوش میریزیم و رو حرارت میزاریم تا زمانی که شکر و کره تو شیر حل بشن،نیاز به جوشیدن نداره، از رو حرارت برمیدارم و میزاریم تا ولرم بشه.
کیک که اماده شد میزاریم یک ربع بمونه تا از داغی بیفته و سطح کیک رو با سیخ چوبی چند تا سوراخ میزنیم و مایعی رو که درست کردیم رو روش میریزیم.
میزاریم یک ساعت بمونه و بعد از قالب در میاریم و با پودر قند و خلال پسته تزیینش میکنیم.
این کیک خوش عطر و طعم رو درست کنید و از خوردنش لذت ببرید😋😍
🆔 @ashpazi.foodspy
....................
Necessary materials👇
Confectionery flour: 150 grams (full cup)
Sugar: 100 grams (half a glass)
Baking powder: 8 grams (two teaspoons)
Big eggs: 3 (room temperature)
Liquid oil: 110 ml (half a glass)
Yellow or red apples: 3 medium ones
.
Ingredients for the liquid on the cake👇
Milk: 110 ml (half a glass)
Butter: 30 grams (2 tablespoons)
25 grams of sugar (2 tablespoons)
.
Peel the apples and cut each one into 8 parts and eat them according to the video.
Mix sifted flour with sugar and baking powder, then add eggs, oil and vanilla and mix well until you have a thick liquid.
Pour the apples into the cake batter and mix.
We cover the bottom and walls of the belt mold with oil paper and pour the cake batter into it.
We set the microwave oven to convection mode and heat it with a temperature of 150 degrees for a quarter of an hour

We put the mold inside for 50 minutes.
Now we pour the milk, sugar and butter into the boiling milk and heat it until the sugar and butter dissolve in the milk, it does not need to be boiled, I remove it from the heat and let it become lukewarm.
When the cake is ready, we let it stay for a quarter of an hour until it cools down, and we poke a few holes on the surface of the cake with a wooden skewer and pour the liquid we prepared on it.
Let it stay for an hour and then take it out of the mold and decorate it with powdered sugar and pistachio slices.
.
#کیک #کیک_سیب #عصرونه #فوداسپای_آشپزی

همه توضیحات ...