نان خمیرترش کلاسیک

Bakester Naghme
Bakester Naghme
نان کلاسیک با خمیرترش‌آرد سفید گندم  ۴۰۰ گرمآرد چاودار ۵۰ گرمخمیرترش فعال ۱۸۰ گرمآب ۳۰۰ گرمنمک ۱۱ گ ...
نان کلاسیک با خمیرترش

آرد سفید گندم  ۴۰۰ گرم
آرد چاودار ۵۰ گرم
خمیرترش فعال ۱۸۰ گرم
آب ۳۰۰ گرم
نمک ۱۱ گرم

تمام مواد اولیه رو باهم مخلوط کنید بصورتی‌که جایی از ظرف آرد نباشه، روی ظرف رو بپوشونید و ۴۵ دقیقه استراحت بدید، بعد طبق ویدیو دوبار فولد کنید (هر ۴۵ دقیقه)، خمیر رو چونه کنید و در ظرف چرب شده به مدت ۲ ساعت استراحت بدید. (درمجموع ۵-۴:۳۰ ساعت در محیط باشه)

خمیر رو به دو چونه تقسیم کنید، فرم بدید، در پارچه بزارید یا سبد (فرقی نمیکنه) و مجددا به مدت ۲ ساعت استراحت بدید، یکساعت فر رو با دمای ۲۵۰ درجه گرم کنید و موقع قرار دادن خمیر‌ روی سینی داغ (یا سنگ) در فر حتما بخار ایجاد کنید یا میتونید کلا در قابلمه بپزید، دمای فر رو بعد از ۲۰ دقیقه به ۲۲۰ کاهش بدید و ۱۵ دقیقه دیگه نون آماده‌س، وقتی کاملا خنک شد برش بزنید.

این نون نیازی به ورز دادن نداره و همینطور در یک روز آماده میشه.

درست کنید، میل کنید و لذت ببرید. نوش جان 🌸

همه توضیحات ...