ماکارون فرانسوی . ماکارون . macaron . macaroon . french macaron .gluten free .french sweets

382 بازدید
بیشتر
Arezo Maryam
Arezo Maryam
ماکارون فرانسویسلام به همه دوستان ، به کانال خود خوش آمدید امروز ماکارون درست می کنیم که یک شیرینی فرانسوی استتهیه ا ...
ماکارون فرانسوی
سلام به همه دوستان ، به کانال خود خوش آمدید
امروز ماکارون درست می کنیم که یک شیرینی فرانسوی است
تهیه این دسر علاوه بر سادگی ، بسیار حساس و دشوار است
به همین دلیل به شما پیشنهاد می کنم مواد را به طور دقیق و به همان ترتیب ویدئو انجام دهید

مواد لازم

آرد بادام 60 گرم
(مطمئن شوید آرد چرب نیست)

پودر قند 45 گرم + 15 گرم

کمی نمک

15 گرم شکر

سفید تخم مرغ 40 گرم

کرم تارتار ۱/۸ ق چ +۱/۴ ق چ

طرز تهیه :

ابتدا
آرد بادم و ۴۵ گرم پودر قند را با ۱/۸ قاشق چایخوری کرم تارتار الک کرده و مخلوط میکنیم
بعد
در یک ظرف کاملا تمیز  سفیده تخم مرغ و مقداری نمک را با همزن برقی هم میزنیم تا حالت ابری شکل و سبک  بگیرند (برای اطمینان داخل ظرف و پره های همزن را با چند قطره آبلیمو و دستمال کاغذی  تمیز کنید )  
سپس
۱۵ گرم پودر قند و ۱۵ گرم شکر را همراه با یک چهارم کرم تارتار را با هم مخلوط کرده و هر دقیقه یه بار یکم اضافه میکنیم و میزنیم تا کاملا سفت شود . مانند تصوید وقتی همزن را برمیداریم مواد باید صاف بایستند و کاسه را اگر برعکس کنیم مواد نریزد

حالا مواد خشک را در دو مرحله به سفیده تخم مرغ اضافه میکنیم
وقتی مواد تقریبا باهم مخلوط شد شروع میکنیم به هوا گیری مواد مانند تصویر

به غلظت مواد دقت کنید نباید زیاد رقیق یا زیاد سفت باشد
وقتی که بشود یک هشت انگلیسی یا علامت بینهایت درست کرد با مواد .یعنی به غلظته مناسب رسیده
مواد را داخل سینی فر ب شکل دلخواه و یک اندازه  میریزیم

مواد را در دمای اتاق برای حدودا نیم ساعت میگذاریم تا سطح ان خشک شود و دستمان نچسبد به آن
فر را از قبل روی ۱۳۰ درجه سانتیگراد گرم کرده ایم
شیرینی را داخل به مدت تقریبا ۱۷ دقیقه میگذاریم تا پخته شود
قبل از سرد شدن آنها را بر ندارید از روی کاغذ روغنی

بین ماکارون میتوانید گاناش یا خامه کره ای یا باترکریم بگذارید ... نوش جان



French Macaron
Hello all friends, welcome to your channel
Today we make macarons, which is a French pastry
In addition to simplicity, preparing this dessert is very sensitive and difficult
For this reason, I suggest you do the material in exactly the same way as the video

ingredients

Almond flour 60 g
(Make sure the flour is not greasy)

Powdered sugar 45 g + 15 g

A little salt

15 grams of sugar

Egg white 40 g

Tartar cream 1/8 tsp + 1/4 tsp


Preparation method:

First
Sift almond flour and 45 grams of powdered sugar with 1/8 teaspoon of tartar cream and mix.
Next
In a completely clean bowl, mix the egg whites and some salt with an electric mixer to make them cloudy and light (to be sure, clean the inside of the bowl and the mixer blades with a few drops of lemon juice and a paper towel).
Then
Mix 15 grams of powdered sugar and 15 grams of sugar with a quarter of tartar cream and add one every minute and beat until completely firm. As in the picture, when we lift the mixer, the ingredients should stand straight and if we turn the bowl upside down, the ingredients should not spill.

Now add the dry ingredients to the egg whites in two steps
When the ingredients are almost mixed together, we start to aerate the ingredients like the picture

Pay attention to the consistency  of the batter, it should not be too runny or too thick
When it is possible to make an 8 or infinite sign with the batter. that is, it has reached the appropriate consistency
Pour the ingredients into the oven tray in the desired shape and size

Leave them at room temperature for about half an hour so that the surface dries and our finger do not stick to it

Preheat the oven to 130 degrees Celsius
Put the pastry inside for about 17 minutes to cook
Do not remove them from parcment paper before cooling

Between the macaron shells, you can put ganache or Korean cream or buttercream ... buon appetito .

همه توضیحات ...