آموزش روش حرفه ای نچسب کردن ظروف پخت و پز استیل و ضرورت اجتناب از ظروف ناسالم مانند تفلون و گرانیت

494,382 بازدید
بیشتر
Yummy Gastronomy
Yummy Gastronomy
شف های حرفه ای چگونه ظروف استیل را نچسب می کنند؟آیا اصلا چنین کاری ممکن است؟ بله کاملا ممکن است، و بسیار هم ساده و سریع است، ...
شف های حرفه ای چگونه ظروف استیل را نچسب می کنند؟
آیا اصلا چنین کاری ممکن است؟ بله کاملا ممکن است، و بسیار هم ساده و سریع است، و من در این ویدیو تکنیک صحیح انجام این کار را به ساده ترین روش به شما آموزش می دهم.

در ابتدای ویدیو توضیحات مهمی در باره اینکه استفاده از ظروف تفلون و آلومینیوم و مسی سنتی چه خطراتی برای سلامتی دارد داده می شود.
⚠❗🔴توضیح مهم!!
پاسخ به سوال بسیاری از دوستان: آیا عمل نچسب کردن تابه استیل (سیزنینگ) بایستی پیش از هر بار استفاده، تکرار شود؟
بله. این یک پوشش شیمیایی دایمی مانند تفلون و غیره نیست! لایه قبلی هنگام شستشو برداشته و سطح تابه کاملا تمیز شده، و پیش از استفاده بعدی  **درصورتی که تکنیک پختی که میخواهید انجام دهید نیاز به تابه نچسب داشته باشد**، تابه مجددا سیزن می‌گردد.
‼عمل سیزن کردن برای تمام تکنیکهای پخت مورد نیاز نیست، برای تسلط به همه تکنیکهای پخت در ظروف استیل منابع زیر را استفاده بفرمایید. کاملترین مجموعه آموزش استفاده صحیح و حرفه‌ای از ظروف استیل در این مجموعه ویدیوهای یامی گسترونومی برای اولین بار به زبان فارسی تقدیم شده‌است:

ویدیوی آموزش روش حرفه‌ای پخت استیک و موارد مشابه بدون چسبیدن در ظروف استیل، بدون انجام تکنیک سیزنینگ (استفاده از اصل ساده و موثر لایدن‌فراست):
   • آموزش تکنیک پیشرفته حرفه‌ای پخت استیک...
راهنمای جامع انتخاب و خرید ظروف استیل و بررسی گزینه‌های دیگر:
   • راهنما و دلایل انتخاب ظروف پخت و پز ا...
آموزش دقیق و کامل روش پخت برنج بصورت کته همراه با ته‌دیگ عالی در ظروف استیل:
   • کاملترین آموزش پخت برنج به روش کته در...
پخت پنکیک در تابه استیل معمولی بدون نیاز به سیزنینگ با نتیجه عالی:
   • پنکیک ۳ ستاره سبوس دار، صبحانه ای سال...
بهترین روش پخت کباب تابه‌ای گوسفند در تابه استیل با نزدیکترین نتیجه به کوبیده زغالی:
   • کباب کوبیده گوسفند تابه‌ای، روش متفاو...
روش تهیه تخم‌مرغ اسکرمبلد (هم‌زده) در تابه استیل:
   • محبوبترین تخم‌مرغ صبحانه به روش شف هت...
ویدیوهای آموزش تهیه انواع پلو با ته‌دیگهای نان و برنج و سیب زمینی در قابلمه استیل:
   • ته‌چین بادمجان، اوج هنر پلوی اصیل ایر...
   • لوبیا پلوی زعفرانی اصیل ایرانی با گوش...
   • عدس پلوی ممتاز زعفرانی با گوشت کله گن...
یکی از پر ریسک ترین خوراکهای ممکن (پیراشکی ارمنی گوشت و سیب زمینی) در تابه استیل بدون چسبیدن و متلاشی شدن:
   • پیراشکی گوشت و سیب‌زمینی مادام ژانت، ...
املت گوجه‌فرنگی عالی در تابه استیل:
   • املت گوجه‌فرنگی استادپز به روش غیر قه...
سرخ‌کردن ماهی در تابه استیل:
   • کاملترین آموزش سرخ کردن ماهی و مهمتری...
کوکوی سبزی ممتاز در تابه استیل:
   • کوکوی سبزی اصیل به سبک پیاله فروشی‌ها...

لیست پخش کامل ویدیوهای مجموعه «تکنیک و ابزار آشپزی» یامی گسترونومی:
   • تکنیک و ابزار آشپزی
هرگاه مشاهده کردید فردی که در ظروف تفلون آشپزی می کند ادعای حرفه ای بودن کرد و سعی داشت به شما آشپزی یاد بدهد، توصیه من به شما این است که با گوش دادن به حرفهای وی وقت خود را تلف نکنید!

برای اطلاع بیشتر در مورد خطرات جدی مواد شیمیایی ظروف تفلون برای سلامتی و برای محیط زیست می توانید به مراجع زیر مراجعه فرمایید و یا «مضرات تفلون برای سلامتی» را در گوگل جستجو کنید.
https://www.webmd.com/food-recipes/ss...
https://www.cookinglight.com/news/fda...

نکته تکمیلی: استفاده از ظروف پخت و پز چدنی سنتی نسبتا کم خطر است، البته به شرط مهارت در استفاده صحیح از آنها. ظروف چدنی با پوشش لعاب مخصوص (که انواع خوب آن توسط چند سازنده معروف فرانسوی و آلمانی تولید می شوند و البته نسبت به استیل خوب حداقل دو برابر گرانتر هستند) نیاز به ملاحظات خاصی ندارد.
توجه فرمایید که آنچه در سالهای اخیر به عنوان ظروف چدنی در ایران فروخته می شود چدن نیست و در واقع آلومینیوم قالب ریزی شده است با پوشش سرطان زای تفلون. برای تشخیص چدن واقعی (که از وزن بسیار سنگین تری نسبت به این ظروف چدنی جعلی برخوردار است) می توانید از یک آهنربا استفاده کنید که بایستی کاملا به بدنه ظرف بچسبد

همه توضیحات ...