😍آموزش خورشت قیمه با گوشت چرخکده،آموزش آشپزی
2 هزار بار بازدید -
2 سال پیش
-
قیمه با گوشت تکه ای
قیمه با گوشت تکه ای یا چرخکرده؟
من میگم هر دو
اگه عجله داشتین به نظرم
چرخکرده بهترین گزینس
طرز تهیه قیمه با گوشت چرخکرده (برای ۳ نفر)
گوشت چرخکرده ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم
لپه از شب قبل خیس شده ۱لیوان سر خالی (اگه لپه دوس ندارین کمتر بریزین)
پیاز ۲ تا ۳ عدد خلالی (میتونین از پیاز سرخ کرده آماده استفاده کنید) یا درشت رنده کنین
رب گوجه ۳ق غ سر پر
آب جوش به مقدار لازم
نمک و فلفل و روغن و زردچوبه به مقدار لازم
عصاره گوشت یک عدد (اختیاری)
چوب دارچین ۲عدد
لیمو عمانی ۳عدد
دوس داشتین میتونین از ۲ تا گوجه پوره شده هم استفاده کنین
زعفران دم کرده غلیظ ۲ ق غ
سیب زمینی برای سرخ کردن ۱ تا ۲ عدد
لپه رو با کمی آب روی حرارت میذاریم تا نیم پز بشه
پیازو با کمی روغن سرخ میکنیم کمی زردچوبه میزنیم خوش رنگ بشه خوب که طلایی شد گوشت خرکرده رواضافه میکنیم بعد
رب گوجه رو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا از خامی در بیاد
حالا لپه نیم پز شده و
ادویه ها شامل: نمک و فلفل و زردچوبه و عصاره گوشت و چوب دارچین رو اضافه میکنیم
به همراه حدودا ۱ لیوان و نیم آب جوش
حرارتو زیاد میکنیم تا بجوشه بعد کم میکنیم تا با شعله ملایم جا بیفته و لپه بپزه (این خورش خیلی آبدار نیستش)
نیمساعت آخر لیمو عمانی و زعفران دم کرده رو اضافه میکنیم
سیب زمینی رو خلالی خرد میکنیم و سرخ میکنیم
امیدوارم درست کنین و لذت ببرین 😋😍
امیدوارم از ویدیو راضی باشید 😍
برای سابسکرایب کردن کانال لینک زیر لمس کنید
@setarehfood
صفحه اینستاگرام من
Instagram: setareh.food
من میگم هر دو
اگه عجله داشتین به نظرم
چرخکرده بهترین گزینس
طرز تهیه قیمه با گوشت چرخکرده (برای ۳ نفر)
گوشت چرخکرده ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم
لپه از شب قبل خیس شده ۱لیوان سر خالی (اگه لپه دوس ندارین کمتر بریزین)
پیاز ۲ تا ۳ عدد خلالی (میتونین از پیاز سرخ کرده آماده استفاده کنید) یا درشت رنده کنین
رب گوجه ۳ق غ سر پر
آب جوش به مقدار لازم
نمک و فلفل و روغن و زردچوبه به مقدار لازم
عصاره گوشت یک عدد (اختیاری)
چوب دارچین ۲عدد
لیمو عمانی ۳عدد
دوس داشتین میتونین از ۲ تا گوجه پوره شده هم استفاده کنین
زعفران دم کرده غلیظ ۲ ق غ
سیب زمینی برای سرخ کردن ۱ تا ۲ عدد
لپه رو با کمی آب روی حرارت میذاریم تا نیم پز بشه
پیازو با کمی روغن سرخ میکنیم کمی زردچوبه میزنیم خوش رنگ بشه خوب که طلایی شد گوشت خرکرده رواضافه میکنیم بعد
رب گوجه رو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا از خامی در بیاد
حالا لپه نیم پز شده و
ادویه ها شامل: نمک و فلفل و زردچوبه و عصاره گوشت و چوب دارچین رو اضافه میکنیم
به همراه حدودا ۱ لیوان و نیم آب جوش
حرارتو زیاد میکنیم تا بجوشه بعد کم میکنیم تا با شعله ملایم جا بیفته و لپه بپزه (این خورش خیلی آبدار نیستش)
نیمساعت آخر لیمو عمانی و زعفران دم کرده رو اضافه میکنیم
سیب زمینی رو خلالی خرد میکنیم و سرخ میکنیم
امیدوارم درست کنین و لذت ببرین 😋😍
امیدوارم از ویدیو راضی باشید 😍
برای سابسکرایب کردن کانال لینک زیر لمس کنید
@setarehfood
صفحه اینستاگرام من
Instagram: setareh.food
2 سال پیش
در تاریخ 1400/11/18 منتشر شده
است.
2,071
بـار بازدید شده