🪞ولاگ اصفهان روز سوم (بریونی و دوغ و گوشفیل خوردیم) - Isfahan Day3 vlog🍂

Ghazal's adventures
Ghazal's adventures
✨Colorful lights and beautiful autumn all in the last day of Isfahan📍Isfahan - IranInstagram: ...
✨Colorful lights and beautiful autumn all in the last day of Isfahan
📍Isfahan - Iran
Instagram: https://instagram.com/_ghazal.kh_?utm...
@ghazalsadventures
اگر از ولاگ لذت بردین سابسکرایب و لایک فراموش نشه^^

توی ولاگ روز سوم اصفهان بیشتر از همه غذای اصفهانی امتحان کردیم. من بریونی رو امتحان کردم که تقریبا خوشم اومد و مامانم هم داوطلب شد تا دوغ و گوشفیل بخوره که البته خوشش نیومد. صبح به خانه ی ملاباشی اصفهان سر زدیم که پر از پنجره های رنگارنگ بود و بعدشم از مناره های بلند کوچه های اصفهان و برج کبوتر دیدن کردیم. یکم توی پاییز پارک ناژوان قدم زدیم و از آکواریومی که توی پارک بود هم دیدن کردیم. به هتل عباسی هم که معروف ترین هتل اصفهان هست رفتیم.

In the third day of Isfahan, we tried the most Isfahani food. I tried Berioni, which I almost liked, and my mom volunteered to eat dough and Goosh-e fil, which of course she did not like. In the morning, we visited Mollabashi House in Isfahan, which was full of colorful windows, and then we visited the tall minarets of Isfahan alleys and the Pigeon Tower. We first took a walk in Nazhvan Park in the fall and visited the aquarium in the park. We also went to the Abbasi Hotel, which is the most famous hotel in Isfahan. Isfahan is one of the most beautiful cities of Iran country.

همه توضیحات ...