کروسان

Konditor Alireza karami آموزش شیرینی پزی
Konditor Alireza karami آموزش شیرینی پزی
عزیزان و یاران دستور و نحوه و برش و جمع کردن کروسان قرار میدم انشالله که مفید واقع بشه و لذت ببرید از این شیرینی پرطرفدار😊😎 ...
عزیزان و یاران دستور و نحوه و برش و جمع کردن کروسان قرار میدم انشالله که مفید واقع بشه و لذت ببرید از این شیرینی پرطرفدار😊😎
Germany - 🇩🇪🇩🇪🇩🇪
مواد لازم:( برای ۲۴ عدد کروسان )
آرد ۱ کیلو گرم
شیر ۴۵۰ میلی لیتر
شکر ۱۲۰گرم
کره ۵۰ گرم
مخمر فوری ۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
نمک ۲۰ گرم
کره کروسان :
کره ۵۰۰گرم
آرد ۱۰۰گرم
آماده سازی کره بین‌کروسان :
کره را با آرد مخلوط کرده و به صورت یک‌مستطیل تخت در آورده و داخل کاغذ روغنی گذاشته و به مدت یک روز در یخچال قرار بدید.
خمیر کروسان :
آرد و شکر و نمک رو با هم‌ مخلوط کنید و کره را خرد کرده و را آرد اضافه کنید .
مخمر فوری را داخل شیر سرد ریخته هم بزنید تا باز شود بعد تخم مرغ را به شیر اضافه کرده هم بزنید بعد به مواد خشک اضافه کرده هم زده و ورز دهید تا زمانی که خمیر به دست نچسبدبعد داخل یک کاسه به مدت دو ساعت پوشانده شده قرار دهید .
بعد از دو ساعت خمیر راخارج کرده یک‌به علاوه وسط خمیر قرار داده و کره ای که از قبل با آرد مخلوط کرده اید وسط قرار داده خمیر را بسته و برای پهن کردن آماده کنید.(نحوه پهن کردن مطابق فیلم) استراحت به خمیر فراموش نشود .نوش جان 😎😍😘☺😚😙😗🍊🍖🥞🍘🍟🍠🍩🍮🍫🍰🎂

همه توضیحات ...