طرز تهیه آش دوغ؛ طعم ماندگار از دل شهرهای زیبای زمستانی

Ashpaz Jaan
Ashpaz Jaan
آش دوش یکی از غذاهای معروف در شهرهای اردبیل و کرمانشاه است که طعم ماندگاری در آشپزی ایرانی دارد.آش دوغ از غذای محلی کرما ...
آش دوش یکی از غذاهای معروف در شهرهای اردبیل و کرمانشاه است که طعم ماندگاری در آشپزی ایرانی دارد.

آش دوغ از غذای محلی کرمانشاهی‌ها و اردبیلی‌هاست؛ آشی که معمولا در زمستان سرو می‌شود و همه لذتش به خوردن آن در سرما است. بعضی‌ها متناسب با سلیقه و فرهنگ غذایی‌شان این آش را با گوشت قلقلی سرو می‌کنند و گروهی دیگر بدون گوشت. هر دو نوع مخاطبان خاص خودش را دارد و مهم‌ترین ویژگی این آش این است که ترش است.

همه توضیحات ...