مدرن ترین سیستم تولید قارچ

Dr Kashir
Dr Kashir
کشت قارچ: در تونل ها ، کمپوست داخلی تازه در دمای 57 تا 60 درجه سانتیگراد پاستوریزه می شود. این دما تمام باکتری های موجود را از ب ...
کشت قارچ: در تونل ها ، کمپوست داخلی تازه در دمای 57 تا 60 درجه سانتیگراد پاستوریزه می شود. این دما تمام باکتری های موجود را از بین می برد. کمپوست حداکثر 6 روز در تونل ها ذخیره می شود. سپس کمپوست با اسپور مخلوط می شود که در نهایت قارچ تولید می کند: میسلیوم. سپس کمپوست به تونل دیگری منتقل می شود تا میسلیوم بتواند رشد کرده و در سراسر کمپوست پخش شود. میسلیوم به سرعت رشد می کند. پس از حدود 2 هفته ، میسلیوم در سراسر خاک پخش می شود. در این مرحله ، قارچ ها برای تولید و پرورش آماده می شوند. در این زمان کود کمپوست قهوه ای تیره می شود.

بیشتر تولید کنندگان قارچ خود هاگ تولید نمی کنند. زیرا این یک فرایند بسیار پیچیده است. تعدادی از شرکت های تخصصی با تلقیح بذر با هاگ ، هاگ تولید می کنند.

بذرها ابتدا برای جلوگیری از عفونت (خصوصاً در همان دما با قارچ ها) و برای حفظ رطوبت محیط ، عقیم می شوند.

10 کیلوگرم (22 پوند) اسپور حدود 500 کیلوگرم (1100 پوند) بذر تولید می کند.

دانه ها در کیسه به مدت 2 هفته در دمای 25 درجه سانتی گراد (75 درجه فارنهایت) ذخیره می شوند. سپس برای سهولت در یخچال در دمای 2 درجه سانتی گراد (35 درجه فارنهایت) منتقل می شود. در این حالت ، هاگ ها همیشه 6 هفته بدون از دست دادن میسلیوم تولید می کنند.

همه توضیحات ...