فوت و فن پخت سمنو خوشمزه|Cooking with Nazanin
سلام روزتون بخیر❤🤗
👩🏻🍳موادلازم:
◀️گندم ۱ لیوان
◀️آرد ۳ لیوان
◀️آب ۶ لیوان
👩🏻🍳 طرز تهیه:
ابتدا گندم ها را باید پاک کنیم
به مدت ۱۲ ساعت در آب خونک خیس می کنیم
سپس گندم ها را داخل کیسه گذاشته
بعد از سپری شدن ۴۸ ساعت گندم ها کاملاً ریشه میزنن
آنها را به ظرفیت انتقال میدهیم
بعد از دو روز گندم ها جوانه های نقره ایشان در می آید
البته باید هر روز به گندم ها آب دهیم و نگذاریم که گندم های ما خشک شود
حالا باید جوانه ها را بشوییم
و بعد داخل چرخ گوشت یا غذاساز آنها را چرخ کنیم
به آن ۶ لیوان آب اضافه میکنیم و بعد داخل کیسه می ریزیم و شیره آن را خارج می کنیم
شیره گندم را به همراه ۳ لیوان آرد مخلوط کرده تا مایع غلیظی درست شود
مایع به دست آمده را بر روی حرارت میگذاریم و تا زمانی که به جوش بیاید مرتب هم می زنیم
حالا شعله گاز را کم میکنیم تا با شعله کم و مدت زمان طولانی کاملاً بپزد و رنگ قهوه ای قشنگی را به خود بگیرد
در مراحل آخر پخت که غلیظ شد میتوان در سه مرحله ی ۳۰ دقیقهای یخ را به آن اضافه کرد این کار باعث شوک دادن و تغییر رنگ سمنو می شود
و بعد دمکنی را روی درب قابلمه قرار میدهیم و به مدت یک و نیم تا دو ساعت سمنو را دم میدهیم
سمنوی فوقالعاده ما آماده شد امیدوارم بپزید و از خوردنش لذت ببرید🤗❤
👩🏻🍳موادلازم:
◀️گندم ۱ لیوان
◀️آرد ۳ لیوان
◀️آب ۶ لیوان
👩🏻🍳 طرز تهیه:
ابتدا گندم ها را باید پاک کنیم
به مدت ۱۲ ساعت در آب خونک خیس می کنیم
سپس گندم ها را داخل کیسه گذاشته
بعد از سپری شدن ۴۸ ساعت گندم ها کاملاً ریشه میزنن
آنها را به ظرفیت انتقال میدهیم
بعد از دو روز گندم ها جوانه های نقره ایشان در می آید
البته باید هر روز به گندم ها آب دهیم و نگذاریم که گندم های ما خشک شود
حالا باید جوانه ها را بشوییم
و بعد داخل چرخ گوشت یا غذاساز آنها را چرخ کنیم
به آن ۶ لیوان آب اضافه میکنیم و بعد داخل کیسه می ریزیم و شیره آن را خارج می کنیم
شیره گندم را به همراه ۳ لیوان آرد مخلوط کرده تا مایع غلیظی درست شود
مایع به دست آمده را بر روی حرارت میگذاریم و تا زمانی که به جوش بیاید مرتب هم می زنیم
حالا شعله گاز را کم میکنیم تا با شعله کم و مدت زمان طولانی کاملاً بپزد و رنگ قهوه ای قشنگی را به خود بگیرد
در مراحل آخر پخت که غلیظ شد میتوان در سه مرحله ی ۳۰ دقیقهای یخ را به آن اضافه کرد این کار باعث شوک دادن و تغییر رنگ سمنو می شود
و بعد دمکنی را روی درب قابلمه قرار میدهیم و به مدت یک و نیم تا دو ساعت سمنو را دم میدهیم
سمنوی فوقالعاده ما آماده شد امیدوارم بپزید و از خوردنش لذت ببرید🤗❤
همه توضیحات ...