اموزش پختن خورشت اناربیج(سنگه خورش)غذای محلی استان گیلان

6,830 بازدید
بیشتر
ashpazi_khodemoni
ashpazi_khodemoni
خورشت اناربیج🍁مواد لازمگردو 200 تا 250 گرمسبزی سرخ شده 200گرم ( جعفری ،تره ،نعنا،گشنیز)گوشت چرخ شده 200 گرم ...
خورشت اناربیج🍁
مواد لازم
گردو 200 تا 250 گرم
سبزی سرخ شده 200گرم ( جعفری ،تره ،نعنا،گشنیز)
گوشت چرخ شده 200 گرم
آب انار 1 ق غ
رب انار 1ق غ
رب آلوچه 1ق غ
رب گوجه 1 ق غ
پیاز متوسط اعدد
پیاز سرخ شده 2 ق غ
گلپر 1 ق چ
نمک فلفل زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهیه🍄
پیاز رنده شده آب انار و رب ها و گردوی میکس شده را مخلوط می‌کنیم تقریباً دو و نیم لیوان آب اضافه می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا حدود یک و نیم تا دو ساعت با شعله متوسط رو به پایین بجوشد و به روغن بیفتداگر بین جوشیدن احساس کردیم که مواد ما خیلی غلیظ شده کمی آب سرد اضافه می کنیم که در روغن دهی هم خیلی تاثیر دارد بعد سبزی سرخ شده را اضافه میکنیم حدود یک ساعت دیگر نیز مهلت می دهیم تا بجوشد و جا بیفتد و در این فاصله گوشت چرخ شده را با پیاز سرخ شده و یک قاشق غذاخوری سبزی سرخ شده خوب ورز می دهیم بعد اندازه یک گردو  قلقلی می‌کنیم و در دو قاشق غذاخوری روغن کمی سرخ می کنیم بعد از یک ساعت که خورشت با سبزی جوشید نیم ساعت هم اجازه میدهیم با گوشت قلقلی ها بجوشد در ده دقیقه آخر گلپر را اضافه می کنیم خورشت ما آماده است نوش جان

همه توضیحات ...