زرشک پلو با مرغ تکامل یافته، تبدیل یک غذای معمولی به شاهکاری از سمفونی‌های طعم و عطر به روش مهیار

109,000 بازدید
بیشتر
Yummy Gastronomy
Yummy Gastronomy
با رسپی اختصاصی مهیار و تکنیکهای حرفه‌ای ولی ساده طبخ سطح جدیدی از عطر و طعم زعفران و زرشک را با عبور از از روشهای سنتی طبخ زرشک ...
با رسپی اختصاصی مهیار و تکنیکهای حرفه‌ای ولی ساده طبخ سطح جدیدی از عطر و طعم زعفران و زرشک را با عبور از از روشهای سنتی طبخ زرشک پلو با مرغ، این غذای سنتی پر‌طرفدار تجربه کنید
با این روش طبخ که اقتباس گرفته از تکنیکهای تهیه سس آشپزی کلاسیک فرانسوی است و بیشترین میزان عطر و طعم را از اجزاء آروماتیک زعفران و زرشک استخراج می‌نماید، بدون نیاز به استفاده از ادویه‌های غیر ضروری و نامتعارف، بوی بد مرغ تحت کنترل درآمده و نتیجه‌ای خارق العاده را شاهد خواهید بود
برای یادگیری تهیه یک کته معطر و حرفه‌ای به عنوان همراه ایده‌آل این غذا، لطفا ویدیوی زیر را ملاحظه فرمایید
   • کاملترین آموزش پخت برنج به روش کته در...

مواد مورد نیاز برای ۴ الی ۵ نفر
سینه مرغ بدون پوست و بی‌استخوان ۱ کیلو
پیاز سفید یا زرد متوسط  ۱ عدد خلال شده
زرشک ۶۰ الی ۸۰ گرم
کره طبیعی ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع (ترجیحا آفتابگردان) ۳ قاشق غذاخوری
رب گوجه مرغوب یک قاشق غذاخوری سرصاف
زعفران ساییده یک هشتم قاشق چای‌خوری
نمک نیم قاشق غذاخوری

همه توضیحات ...